U Stiffa som uz bol (sice len pozriet) a ani akvarko este nemam

paloi píše:Takže na 99% dohodnuté nasledovné - jedno auto paloi, peter304, rostratus. Druhé auto juraj1973, cai cai, l-laco. Predpoklad je, že sa stretneme v Ružomberku. Ešte stále sú 2 miesta voľné.
Keď huhu došpekuluje, tak nám dá vedieť, jedno auto ho zo Sp.Novej Vsi zoberie. Aj keby nás prišlo do Ružomberka 8 (bodaj by...), tak huhu sa zmestí ako piaty do jedného auta, tých 130 km do HE... to nie je Duisburg...
Páni, davajte pripomienky![]()
Stiff, od Teba by to chcelo info, kedy sa máme dostaviť. Aspoň návrh, ktorý potom prípadne ešte ofrflemeV každom prípade budeme asi všetci odchádzať z domu v noci, takže je asi jedno, či to navrhneš na 6:00 alebo 9:00 hod. Neskôr už asi nie, lebo to nestihneme do večera pokecať
![]()
A ešte druhá vec - bude mať kto aspoň tú kávu urobiť, keď prídeme ráno?
Belial píše:Ja som jasný. Beriem Kamaráta v Žiari a detvancov. Vyrážame tak okolo 4.00 a v HE by som mal byť tak okolo 8.30-9.00.
Rostratus píše:...nech stíhame aj raňajky a nech mám čosi z toho dňa keď už ideme cca 500km poniektorí... Ja beriem aj Alligator gar keby ho náhodou niekto chcel na zraze.![]()
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť