Ako píše Milan, bola to naháňačka, ale takto je to vždy... A inak to asi ani nebude.
My z východu to máme najhoršie. Celé poobedie balím ryby, potom celú noc šoférujem, celý deň sa naháňame za rybami a nakoniec zasa celú noc šoférujem
Čerešničkou na torte je nad ránom vybaľovanie nových rýb. To už fakt padám na hubu. Potom 2 dni nechcem ryby ani vidieť
Ale stojí to za to, je to relax (mysle) aspoň pre mňa.
Ten Prostejov, ako by som to... Jednoducho sme tam šli zbytočne, veľmi "slabé" to bolo. Fotkám na stránke a celkovému dojmu z webu realita absolútne nezodpovedala. Ďalej to nechcem rozoberať, dúfam, že sa starý pán neurazí, je to len môj názor.
To v (pri) Chotěboři bolo úplne iné kafe. Super, paráda, odporúčam každému, kto chce vidieť profíka s kvalitnými a zdravými rybami. Nemal som foťák a admin tam s nami nebol, čo je škoda, ale fotky je vidieť aj tu:
- Kód: Vybrať všetko
http://www.discusforum.cz/viewtopic.php?f=18&t=80
Tiež na iných vláknach. Majiteľ farmy je aj majiteľom tohto fóra/webu... Čosi málo sme tam s Rybárikom nakúpili a dobre sme si pokecali, p. Karel Hrouda je našej krvnej skupiny, s podobnou diagnózou, srandista.. (pozdravujem)
Nakozaj krásne ryby! A dobrý vzduch na terase
Škoda, že sme už nestihli po ceste späť Lsumci, ale už bolo fakt veľa hodín. Trošku ma mrzia tie dohodnuté disky a wf altumky, ale tak ešte to doriešime...
Ja som sa dobre odreagoval a aj dobre dobil, ešte dnes mám dosť a obrátený biorytmus... Teraz už len dobre naplánovať jesenný Duisburg... Čo, Milan?
PS: na foto nie je Plzenaak, ten musel na cestu ešte predtým ako dorazil Paloi a admin s foťákom... To len tak pre úplnosť