cichlazoma priečnopruhá albin mlade rybky

Diskusia o chove a odchovávaní cichlíd

cichlazoma priečnopruhá albin mlade rybky

Poslaťod s.e.d.o » Pon 16. Apr 2012 13:22:15

zdravicko stala sa mi taka vec a teraz nvm ci sa mam tesit plakat alebo co robit rano som krmil a nic neobvikle som nevidela ked som teraz prisiel z prace tak jeden par albinov odhanal vsetky ostatne ryby od jedneho kuta ked som lepsie pozrel pri dne sa zdrziavalo male hejno mladat no a teraz nvm ci ich mam vylovit alebo ich tam nechat nakolko si myslim ze je mozne ze by sa donich mohli aj pustit pls poradte mi
s.e.d.o

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Re: cichlazoma priečnopruhá albin mlade rybky

Poslaťod Jules » Pon 16. Apr 2012 16:25:15

To si musis ty rozmysliet ci chces cichlazomy odchovavat, alebo nie :hi . Je to prvy vyter tohto paru? Ake mas este ryby v tomto akvariu? Mas este dalsie akvarium v ktorom pripadne budes odchovavat mlade, alebo docasne chovat par? Ak ich nechces odchovavat, tak ich nechaj v spolocnej nadrzi a rybky sa o nich postaraju. Ak ich chces odchovavat, tak si pozri temy o odchove mladych ryb, alebo googly. Inak sa kludne opytaj co chces vediet :mrk
Obrázok užívateľa
Jules

Images: 22
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod KlimO » Pon 16. Apr 2012 16:28:52

Nechcem nic hovoriť,ale nepatrí to k americkým cichlidám??
Obrázok užívateľa
KlimO

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod s.e.d.o » Pon 16. Apr 2012 16:57:11

tak nejake male som odchytal a dal som ich do samostatneho akvaria avsakto asi len na chvilu nakolko ma male rozmery...ci je to prvy viter tak to nvm nakolko som ryby dostal ak by bol prvy co sa tym meni??
s.e.d.o

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Jules » Pon 16. Apr 2012 18:54:01

Admin ak mozes, tak to presun do temy vseobecne o cichlidach. Vacsinou, ked je prvy vyter paru, tak je najvyssia umrtnost. Je to ich prvy vyter, tak sa este nevedia on poriadne postarat a z toho vyplyvaju dalsie faktory, ktore vplyvaju na ikru a plodik ... Samozrejme, ze to neplati vzdy, ale vacsinou sa prvy vyter necha na prirodu a dalsi uz je lepsi resp. rodicia su skusenejsi.
Obrázok užívateľa
Jules

Images: 22
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Späť na Chov a odchov cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť