Amphilopus citrinellus

Diskusia o chove a odchovávaní cichlíd

Amphilopus citrinellus

Poslaťod Pain » Štv 02. Jún 2011 17:27:07

Nerobím akvaristiku od včera takže som rozmnožil už dosť veľa druhov - skaláre ,prísavníky,pancierníky,potom pozdešie ak som prešiel na cichlidy malavské,tanganika, napr. Aulonacary,Pseudotropheus zebra,demasoni,lombardoi,Tropheusy maswa,moliro, Neolamprologus bricardi,leleupki,calvusi.
Teraz chovám ameriku ale len na okrasu ale keď sa vytrú náhodou tak určite to dochovám.Bývam v paneláku tak sa to veľmi nedá a hlavne keď už máte rodinu niektorý vedia očom hovorím ale hlavne ide o to miesto.Mal som ocellátusy asi trikrát sa vytreli len som nemal druhú nádrž a hlavne neboli oddelení tak večer sumci nabehli a požrali vajcia.Momentálne mám citrineli 5ks,najprv som doniesol okolo2,5 roč.samca kamarát sa ho chcel zbaviť lebo zabil samicu a bol drzí k ostatným rybám tak som sa ho ujal, a na nete som objavil jedného darcu od ktorého som doniesol 1 samca a tri samice a jedna samica sa dala dokopy z mojím samcom.Tak so m ich z veľkej nádrže dal do menšej lebo najprv sa vtreli vo veľkej ale tam ich neustrážili.A potom sa to stalo 25.5.2011 sa vytreli. :clap

Video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jWOEEKsG6xo[/youtube]
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
Pain

Images: 12
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Reklama

Re: Amphilopus citrinellus

Poslaťod stiff » Štv 02. Jún 2011 20:03:42

Pekné ryby (videl som video vo vedľajšej téme..) :yes Čo budeš robiť s toľkými mladými?
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Pain » Pia 03. Jún 2011 7:09:15

Ďakujem,nazdar siff ešte neviem čo budem robiť prečo máš záujem o prvý odber? Potom sa uvidí pozdejšie keď budú väčšie.V Košiciach si nebol na výstave aspoň podľa výberu rýb čo ponúkali som skonštatoval lebo tvoju tvár som nevidel zatial. :hand
Obrázok užívateľa
Pain

Poslaťod stiff » Pia 03. Jún 2011 13:18:30

Nie, nie dík, ja mám svoje dve samice a to mi úplne stačí, takže mladé nechcem.. :shake Inak v Ke na burze som bol, ale nie ako predávajúci. Bol som len pozrieť, trošku sa odreagovať a podebatovať so známimi.. :hi
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Pain » Uto 07. Jún 2011 19:44:25

Výter z minulého týždňa :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1_ogj1U4fTE[/youtube]
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
Pain

Späť na Chov a odchov cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 28 hostia