Nerobím akvaristiku od včera takže som rozmnožil už dosť veľa druhov - skaláre ,prísavníky,pancierníky,potom pozdešie ak som prešiel na cichlidy malavské,tanganika, napr. Aulonacary,Pseudotropheus zebra,demasoni,lombardoi,Tropheusy maswa,moliro, Neolamprologus bricardi,leleupki,calvusi.
Teraz chovám ameriku ale len na okrasu ale keď sa vytrú náhodou tak určite to dochovám.Bývam v paneláku tak sa to veľmi nedá a hlavne keď už máte rodinu niektorý vedia očom hovorím ale hlavne ide o to miesto.Mal som ocellátusy asi trikrát sa vytreli len som nemal druhú nádrž a hlavne neboli oddelení tak večer sumci nabehli a požrali vajcia.Momentálne mám citrineli 5ks,najprv som doniesol okolo2,5 roč.samca kamarát sa ho chcel zbaviť lebo zabil samicu a bol drzí k ostatným rybám tak som sa ho ujal, a na nete som objavil jedného darcu od ktorého som doniesol 1 samca a tri samice a jedna samica sa dala dokopy z mojím samcom.Tak so m ich z veľkej nádrže dal do menšej lebo najprv sa vtreli vo veľkej ale tam ich neustrážili.A potom sa to stalo 25.5.2011 sa vytreli.
Video:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jWOEEKsG6xo[/youtube]