Názov nádrže: Razor Tanganyika
Biotop nádrže: Tanganika
Rozmery nádrže (d x v x h): 151x51x66 cm
Hrúbka skla: 1cm
Objem nádrže : 400L
Dekorácia v nádrži: Piesok biely kremičitý 30kg frakcia 0,8mm, 3L koralového piesku 2-4 mm, 2 bridlice, koralové kamene, tapeta, vzduchovacia clona 30 cm.
Filtrácia nádrže: Vnútorný biofilter Juwel poháňaný čerpadlom, ktoré zvládne cca 1000L za hodinu.
Osvetlenie nádrže: 2x 36W žiarivky - studená biela, teplá biela / prednú budem meniť za modrú žiarivku.
Ohrievanie nádrže: 300W ohrievač od Juwel
Stojan pod nádržou: Skrinka s imitáciou buku.
Kryt nádrže: súčastou akvária - Juwel
Rastliny v nádrži: zatiaľ 3x Valisneria gigantea, budem pridávať Anubiasy
Ryby v nádrži: 8x Altolamprologus calvus calvus black Zaire, 16x Cyprichromis sp. "lepotsoma jumbo" Kitumba (už sú objednané majú prísť každú chvíľu) + prísavník (samica 7cm), ktorý mi ostal po amerike, a mám ho už dlho, preto som ho nechcel dať preč.
Kŕmenie rýb: Budem kŕmiť Tropical Tanganyika, JBL Novo Tanganyika, O.S.I Cichlid flocken, O.S.I. Marine flocken, JBL novo pleco + mrazené krmivo špeciálne pre tanganiku.
Výmena vody: 1x za 2 týždne cca 150l
Poznámka k nádrži: nádrž má 6 rokov, pred tým som choval Južnú Ameriku (väčšinou skaláre...)
Fotogaléria nádrže: fotky budem pridávať postupne
Videogaléria nádrže: nie je

, aj ked čierna tapeta, alebo 3D by sa tam hodili ovela viac. Pre mna je dôležitejšia kvalita vody ako to pozadie, ale jasné máš pravdu, dáva mínus celkovému dojmu. Ulity hmm také vačšie tam vložím ked zozeniem zatial som nikde nevidel.