Hlava tam je atman 2000l/h ale už trošku staršia aj mna to až teraz nakoplo dat tam založnú čo už...... Človek sa učí na vlastných chybách. Svetlo narva blue plus 3xt5 riasa sa mi robí len hnedá na pozadí a kamenoch a to presne chcem Osádka je pažravá a rastie pred očami tak uvidíme a dakujem dúfam že sa už nič také nestane.
Ahoj na prvej foto je aulonacara red rubin nie nekúpil som ju takto vyfarbenú ked je aulonacara malá to znamena tak do 5cm tak je šedá potom sa samci začnú vyfarbovat samice zostanú šedé. Na druhej foto je nosiaca samička copadichromis borlei nice red a opat som ich kúpil mladunke a az tak ked mali samci okolo 8cm začali sa prefarbovat.Samička ako vidíš je strieborná s oranžovymi plutvami samček je krásne cervený s modrou hlavou. Fakt už ani neviem odkial ich mám myslím že niekde cez inzerát som ich kúpil.
Bobo je to tak dva roky do zadu a fakt neviem kupujem kopec rýb cez inzeráty a plete sa mi to potom Tak nechcem zavádzať niesu to ryby od nejakého známeho slovenského cichlidára tak som to mal napísať Shelinka moc by som tomu neveril videl som už snahu samca fire fish vytret sa so samicou aulonacara beanchi.Ale pravda je tá že to bola len snaha