cai cai píše:Juraj,ked nemozes tahat do dlzky,ci sirky,co tak to potiahnut este trocha do vysky???

čo myslíš, akože ešte druhý rad ??

ale nie.. nechcem skaláre ani diskusy ale . vážne, uvítal by som radu, či je potrebné kvôli litrom dvíhať do výšky alebo tých 50 cm stačí (niekde som čítal že podstatná je plocha a objemom sa to veľmi nedoženie už
Jufus píše:...a nedá sa Ti domurovať aspon 10cm na ten vyklenok kde máš obklad,aku máš teplotu v akva. ked sa ti vytieraju tie akary,ja ich mám asi druhý mesiac,maju tak 7-8cm a stale nič,mám 4 samcou a 1 samičku
neblázni .. murovať v 3 roky dokončenej novostavbe, to by som bol hnaný to by som to radšej vystrčil.. priznám sa.. nemám teplomer . termostat mám nastavený na 25 (dnes som ubral na 24) ale ono si to ohrieva aj od neónov (prstom kontrolujem či nie moc

) myslel som že impulz je vždy keď mením vodu, no teraz sa vytreli aj pred výmenou.. proste pár dní po vychytaní mladých je kľud a potom idú zase na to .. neviem čím to je že sú také aktívne .. ujo má ukážkovú trojku a nič tiež
no s tým kľudom v mojom akva som to zakríkol .. nejako sa mi vyfarbili dorsigery (stmavli a zvýraznili sa i keď sa k sebe vôbec nemajú jedna si spravila takú malú jamku v rohu a vlastne tam sedí a druhá sedí na liste anubiasa na opačnom konci nerozumiem tomu