Perchess a Laco...tiež som plánoval k altumom hodiť nejakých 8 ks wild discusov...ale ako som už vyššie naznačil...človek mieni manželka mení
gogi:
nesmierne si vážim, že práve moja nádrž si vypýtala tvoj koment
Čo sa týka neóniek...80ks bolo vypustených do totálne prázdnej nádrže a mesiac tam okrem nich a vody nebolo nič iné...bolo potrebné naštartovať filter...Potom boli vložené ostatné veci ako štrk, rastliny a podobne...
Ak si čítal opis nádrže, tak si si isto všimol, že som tam napísal "Južná Amerika" a do tej patria aj neónky a prísavníky. Čo tam nepatrí sú Botie a Sae, ktoré sú tam ale z iných dovodov. Rýchlo dospievajúce a čoraz smelšie Altumy ale stádo neóniek postupne likvidujú odhryzávaním plutiev a podobne, takže onedlho už v nádrži nebude ani jedna neónka Dúfam, že to upokojí tvoju dušu
Vieš je tu aj druhá strana mince...dnes som bol skritizovaný veľkou časťou svojej rodiny, že prečo investujem do škaredých "skalárov" a divných hnedých diskusov a prečo miesto nich nekúpim viac žiarivých neóniek a diskusy iných farieb...
Myslím, že aj keby som do nádrže vpustil akúkoľvek špeciálnu osádku, nikdy neuspokojím všetkých nadšencov cihlidportálu...ale nevadí...nejak sa s tým pokúsim vyrovnať