Shellinka píše:V prvom rade pochvala za nádržku-krása!Vieš tak subjektívne posúdiť rozdiel čierny - biely piesok?Zakladám nové akva a neviem sa rozhodnúť-je to len čisto estetické a subjektívne alebo? A ak môžeš,ako si riešil kapotáž na jokel?potešili by aj nejaké foto,vďaka
Shellinka píše:Vďaka za odpoveď.Tak to ostanem pri bielom,tento druh neplánujem chovať,ale jeden nikdy nevie.Potom im spravím čierny kútik
,,,důležitější je že to drží a rybám se daří,gratuluji,,,kofola píše:Vdaka hosi, ale keby som myslel dopredu viac hlavou nemusel tam byt klavirny pant na dvierkach, ale normalne nastavitelne stolarske panty. Mal som uz konstrukciu zvarenu a natretu, ked som na to prisiel a nechcelo sa mi to uz znovu rezat a zvarat. Este pre doplnenie chcem uviest, ze na tych 8mych nohach co tam su je na spodku kazdej navarena matica v ktorej je skrutka pre nastavenie vodorovnej polohy. Ta podlaha bola extremne kriva.
kofola píše:Bobo takato pochvala ma velmi tesi. O to viac, ze je od teba.
Shellinka - nejake fotky boli aj v tejto teme na 2hej strane, ale v poslednej dobe si vsimam, ze niektore fotky na portali su bud poskodene, alebo uplne stratene, co je aj pripad tychto mojich. Nejake fotky su ale v tejto teme viewtopic.php?f=17&t=62&start=20 aby si si to vedela predstavit.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 54 hostia