update layout-u a viem že ma zabijete, viem že tam ešte nemajú čo robiť - ale šéf rušil akvárium a chcel ich spláchnuť do záchodu, tak mi tých chúdeniec prišlo ľúto inak všetko rastie, echinodorus "beauty red" sa začína krásne sfarbovať a ludwigia samozrejme nechce ostať pozadu, pH sa drží na 7,2 - 7,4; CO2 20 mg/l, voda trošku zakalená, včera som menil 1/3 a dnes išiel nitrivec ( už 2x )
len echinodorus tenellus hnevá, strašne veľa hnedých listov
tak 2 dni sa trápim s týmto sila je že keď som akvárium zakladal systémom hurá = 1. deň založím 2. deň ryby som nikdy nič takéto nemal, teraz sa všetko snažím urobiť podľa rád a info čo som si prečítal a po týždni toto, je mi smutno z toho
S rastlinami nemám skúsenosti, ale ako som čítal tvoj postup, tak 25. si napustil časť vody do akva a dal si do neho rastliny a potom o ďalšie dva dni už bola v akva dekorácia, naplnené vodou a vysadené. Ale dočítal som sa na fóre, že rastlinky je možné vysadiť až tak za 14 dní, keď máš parametre vody OK. Neurýchlil si to?
mne zas poradili vysadiť hneď, takže ale dnes som akvárium pozrieť a vypadá o dosť lepšie ako včera, takže .... uvidíme, ako povedal slepý hluchému a potom si kúpil okuliare na zváranie
Mišiak, ako som Ti vravel v sobotu, ja tam tých Tvojich gupiek neviem napočítať 20. Ale ak ich spočítam na všetkých fotkách dohromady, tak mi to vyjde aj viac
Len tak mimochodom - čo si priniesol z Akvajesene?