Admin Rostratus píše:Silno rozmýšľam odkiaľ tých nových obyvateľov máš Skúsim hádať...Belial?
Belial píše:Admin Rostratus píše:Silno rozmýšľam odkiaľ tých nových obyvateľov máš Skúsim hádať...Belial?
To nebolo až také ťažké, keďže majiteľov týchto rýb by si u nás jednoducho spočítal na prstoch jednej ruky...
l_laco píše:info pre Plzenaaka... včera som videl prvý krát naživo dospelú Uaru. Síce vo vedre, no stačilo to na to, aby som si uvedomil, že mám malé akva ...
Belial píše:To nebolo až také ťažké, keďže majiteľov týchto rýb by si u nás jednoducho spočítal na prstoch jednej ruky...
perchess píše:Akva máš dosť veľké, len tých Uaru ti tam nakoniec ostane maximálne 2 ks.
perchess píše:Mal si zobrať aj tie wavrini.
l_laco píše:perchess píše:Akva máš dosť veľké, len tých Uaru ti tam nakoniec ostane maximálne 2 ks.
... no a to nechcem, Mám ich 7 ks, momentálne majú cca. 12 až 15 cm a sú to nádherné ryby. Elegantné... neni len "nejaká ryba", majú šarm. Chcel by som si ich nechať čo najviac.perchess píše:Mal si zobrať aj tie wavrini.
Wavriny sú nad môj rozpočet...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 17 hostia