1200 litrov Alligator gar tank

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
38
88%
2
3
7%
3
0
Nehlasovalo
4
1
2%
5
1
2%

Celkom hlasov : 43

Re: 1200 litrov Alligator gar tank

Poslaťod Rostratus » Pon 20. Jún 2011 19:25:22

Presne Bobo to bol ďalší dôkaz, že sa dostal spodom nakoľko sa tam nemal šancu otočiť. To bolo jediné jeho šťastie. Inak by bol kaput. ( Kua keby som mal prísť o túto rybku tak končím s akvaristikou :( :doh ) Je to môj miláčik.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Poslaťod bobo242 » Pon 20. Jún 2011 20:10:09

to som si tiez povedal ked som pochovaval svojho 5 rocneho psa, ze uz nikdy, ale po 2 rokoch som bezal pre stena..niektore veci su silne zazrate a neverim ze by si s tym sekol..hlavne ze si to vcas zistil a dufam ze vyliecis rychlo tie odreniny aby sa mu tam nedostal nejaky sajrajt. spolu s tym parachromisom he..ironia trosku..
Obrázok užívateľa
bobo242

Images: 49
Has thanked: 3 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod Rostratus » Str 22. Jún 2011 20:51:48

To máš pravdu Bobo, človek len tak s tým neskončí. Možno na neakú dobu, ale neskôr sa k tomu vráti pokiaľ ho nenadchne iný koníček do ktorého bude vrážať svoj čas, chuť a peniaze.

Inak dnes som mal premiéru.... Dnes ma prvýkrát "rafla" do prstu moja rybička. To asi na znak toho, že je už OK. :chuckle Dával som jej ančovičku ako obvykle z ruky ale keď ju išiel loviť tak sa mi ančovička vyšmikla z ruky a Gar ju nechytil. Tak som sa obetoval a načiahol sa pre ančovičku, ktorá nad nim plávala a Garíííík si pomýlil môj prst s ančovičkou :head Pekne som ju na prste vytiahol z nádrže rovno na krycie sklá, kde pobudla neakú tu minútku. Z prsta mi normálne tiekla krv ako keď sa porežete nožíkom. Ani som neveril. Aj stisk mala silnejší ako som očakával. :head Teraz mám trošku "obodkovaný" prst. :smoke a pekný zážitok. Už sa teším keď bude mať tak meter. To prídem aj o prsty :sweat :think
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod Matej » Str 22. Jún 2011 22:50:48

admin píše:To máš pravdu Bobo, človek len tak s tým neskončí. Možno na neakú dobu, ale neskôr sa k tomu vráti pokiaľ ho nenadchne iný koníček do ktorého bude vrážať svoj čas, chuť a peniaze.

Inak dnes som mal premiéru.... Dnes ma prvýkrát "rafla" do prstu moja rybička. To asi na znak toho, že je už OK. :chuckle Dával som jej ančovičku ako obvykle z ruky ale keď ju išiel loviť tak sa mi ančovička vyšmikla z ruky a Gar ju nechytil. Tak som sa obetoval a načiahol sa pre ančovičku, ktorá nad nim plávala a Garíííík si pomýlil môj prst s ančovičkou :head Pekne som ju na prste vytiahol z nádrže rovno na krycie sklá, kde pobudla neakú tu minútku. Z prsta mi normálne tiekla krv ako keď sa porežete nožíkom. Ani som neveril. Aj stisk mala silnejší ako som očakával. :head Teraz mám trošku "obodkovaný" prst. :smoke a pekný zážitok. Už sa teším keď bude mať tak meter. To prídem aj o prsty :sweat :think

Ja uz dlhsie rozmyslam ako chces narabat s tou rybiskou ked bude mat tak meter, nejaka uprava v nadrzi alebo tak, sak ked ta ten gar trafi do prsta tak ti ho ukusne bez problemov, nemas strach? :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod bobo242 » Štv 23. Jún 2011 7:22:14

admin píše:To máš pravdu Bobo, človek len tak s tým neskončí. Možno na neakú dobu, ale neskôr sa k tomu vráti pokiaľ ho nenadchne iný koníček do ktorého bude vrážať svoj čas, chuť a peniaze.

ak sa nebudes chciet vzdat krmenia z ruky, potom si budes musiet kupit taketo nieco -
Kód: Vybrať všetko
http://www.vsetkoprevas.sk/product/maesiarska-rukavica-dlha-13461/
a pocas krmenia vyberat vstupne :rofl
Obrázok užívateľa
bobo242

Poslaťod stiff » Štv 23. Jún 2011 7:45:14

No to sa ešte pobavíme... :D Daj sa poistiť :D
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Rostratus » Štv 23. Jún 2011 16:42:57

Pohľadám neakého ochotníčka, ktorý ju bude kŕmiť. :)
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod bobo242 » Štv 23. Jún 2011 17:18:16

admin píše:Pohľadám neakého ochotníčka, ktorý ju bude kŕmiť. :)

tak to si pridem pozriet aj ked budes chciet to vstupne :rofl
Obrázok užívateľa
bobo242

Poslaťod hladkyp » Štv 23. Jún 2011 17:50:01

Ináč ja sa tiež chystám s malým na krémeš do Dubnice, ale mal by som čo najskôr aby som nemusel platit vstupné. :nod :nod
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod nobody » Štv 23. Jún 2011 19:37:37

admin píše:Pohľadám neakého ochotníčka, ktorý ju bude kŕmiť. :)

no na kazde krmenie jedneho ochotnika to hadamnie. nie ze ho budes krmit ochotnikmi :lol:
nobody

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia