Tanganyika 385L

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
6
100%
2
0
Nehlasovalo
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 6

Re: Tanganyika 385L

Poslaťod Boris » Sob 07. Dec 2013 15:48:53

Už niekoľko dní premýšlam nad tým, čo by som do akvária doplnil... Mam v akváriu z cichlíd 5x N.tretocephalus,4x N.brichardi a 3x N.Leleupi + nejaké mladé brichardky... Ryby sa viacmenej samé preriedili a zostali len silnejšie kusy... Leleupky ktoré mám sa mi od začiatku nepáčili čo sa týka vyfarbenia, ktoré mi pripáda nevýrazné(oproti iným prezentovaným na internete) a asi tie 3 kusy zanesiem do akvaristiky a kúpil by som nové - viac vyfarbené. Tiež som rozhodnutý kúpiť Julidochromis regani a váham nad pridaním cyprichromisov a nejakých šnekáčov. Stav po pridaní by bol:

5x Neolamprologus tretocephalus
4x Neolamprologus brichardi
6x Neolamprologus leleupi
6x Julidochromis regani
12x Cyprichromis (?)
3x Synodontis eupterus
2x Platydoras costatus

Mohol by mi niekto poradiť aké Cyps kúpiť? Tiež by ma zaujímalo či by sa do akvária ešte dali doplniť nejaké šnekáče(ak áno aké)?
Momentálne je v akváriu strašne veľa úkrytov a rýb v akváriu málo, čiže občas keď sú ryby zalezené je v ňom dosť prázdno. Chystám sa tam pridať predtým než kúpim ryby ešte nejaké bridlicovité kamene, prípadne kokosy na doplnenie úkrytov a do skrinky pod akvárkom zabudovať 90litrovku na odchov mladých.
Obrázok užívateľa
Boris

Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Re: Tanganyika 385L

Poslaťod Nawi » Sob 07. Dec 2013 19:16:23

Skús Cyprichromis leptosoma Mpulungu,no ak ti možem poradiť zaobstaraj si ich viac než 12ks,je to lepšie a aj lepšie to ukáže.čo sa týka šnekáčov mohla by tam fungovať jedna kolónia multíkov,nejako im ohradiť ulity od ostatných rýb.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 59 hostia