Malawi na východe

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Re: Malawi na východe

Poslaťod hladkyp » Pon 01. Aug 2011 21:33:20

Peter304 píše:
hladkyp píše:Tie kamene perfektne pasujú ku tomu pozadiu, ale tie umelé rastlinky, by si mohol vyhodiť. Vyzerajú neprirodzene a amatérsky.

nie sú umelé ;)

To vážne? Tak potom sorri. Vyzerajú na fotke až moc dokonale.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Reklama

Poslaťod terrible » Uto 02. Aug 2011 7:35:21

hladkyp píše:Tie kamene perfektne pasujú ku tomu pozadiu, ale tie umelé rastlinky, by si mohol vyhodiť. Vyzerajú neprirodzene a amatérsky.

Tie rastlinky sú živé! Len teraz neviem, že či to je dobré, alebo zlé, keď vyzerajú ako umelé. :D Pozadie som robil tak, že najskôr som mal kamene a potom som sa k nim snažil prispôsobiť pozadie.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Peter304 » Uto 02. Aug 2011 20:56:29

nevyzerajú ako umelé ;) možno blbý pohlad -sorry ja mám umelé ale použité inak ako je to bežné niekedy možno ukážem :lol:
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod kofola » Pon 22. Aug 2011 10:12:13

Pozeram, ze rybky odo mna sa maju k svetu a pekne rastu. Takyto pohlad ma vzdy tesi, ked vidim, ze sa maju dobre. Mozno to bude zniet prilis umelo, ale je mi skutocne luto za kazdou rybou, ktoru predam, no ked vidim, ze im je dobre, tak som kludnejsi :)
S tym demasonom ma to uprimne mrzi a este raz sa verejne ospravedlnujem. Musel preskocit k elongatusom a ja som ho v nepozornosti pribalil. Asi tusil, ze sa dostane do dobreho noveho domova, tak sa tam silou mocou natlacil :lol:
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod terrible » Pon 22. Aug 2011 16:11:38

Nič strašné sa nestalo, deťom sa tá demasonka aj tak páči najviac, lebo je najkrajšie vyfarbená, ale už je jeden elongatus dobieha. Aj pozadie už sa vylepšilo, obrástlo zelenou riasou tak je to o dosť prirodzenejšie ako na tých fotkách.
Obrázok užívateľa
terrible

Poslaťod terrible » Sob 05. Nov 2011 19:57:38

Život v akváriu po 4 mesiacoch je v plnom prúde, osádku som rozšíril o 3 dospelé P. elongatus mpanga a asi sa im páči, lebo sa začali trieť už vo veľmi mladom veku, ako vidieť na konci videa, tak jednému štuplovi sa podarilo prežiť. Teraz nosí aj jedna yellowka, uvidíme či to vydrží až do konca.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jpp6QJ71XbE[/youtube]

P.S.: Zistil som, že farbu kameňov a pozadia som prispôsoboval v podstate zbytočne, lebo po výmene osvetlenia veľmi rýchlo zarástlo aj pozadie aj kamene zelenou riasou a pôvodnú farbu nevidieť. ;)
Obrázok užívateľa
terrible

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 50 hostia