ok vdaka za info aspon mi ubudne starost a teda nemusim vypinat filter vzduchovaci kamen tam nemam ziadny zabudol som ho vlozit hadam filter postacuje alebo sa mozno este pohram trochu s rukami v akvarku a pre istotu ho vlozim
no po dlhšej dobe odmlcania sa (dovolenka, rodinka atd) a kopu cennych rad od skusenych borcov a koniec koncov kupou zatial tychto ryb som "naaranzoval" taketo akvarko. ryby mam sice kratucko ale tvaria sa zatial nadmieru spokojne pricom prezili 3 hodinovy transport autom bez problemov. uvitam akekolvek rady a vase podnety, nazory ci + alebo - dakujem s pozdravom nobody
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Čo sa týka zariadenia nádrže, je to v pohodičke, a neviem z ktorej si oblasti SK. Keď ti tečie z kohútika tvrdšia voda, nemal by byť problém s tým koreňom. Videl som vo viacerych výstavných nádržiach koreňe no boli z inej dreviny. V týchto nádržiach to môže byť celkom pekné, ale aj otras.
mne sa nadrz celkom paci. tie ryby su krasne, cim si krmil ze ti tak rychlo narastli. vecsinou vidno v novozalozenych akvariach mlade ryby, no ty si predbehol cas ani to drevo mi nerobi problem.myslim ze patri k Malavi tak ako je vidno aj na dalsich mnohych fotkach. tak nech sa ti dari
Inak pekná nádrž .... ja osobne by som zmenil farbu osvetlenia (od 7500Kelvinov hore..... modro fialová farba)..... dal by som tam nejaký krásny tmavo červený kameň (2-3ks) ... dajú sa nájsť okolo starých ohnísk.... dlhodobé pôsobenie tepla im dodá nádhernú rubínovú farbu. Možno by som tam šupol ešte jedného synodontisa .... (nejaký menší druh, vzhľadom na veľkosť akvarka)
no Tom ma ukecal povodne som isiel kupit len anubiasi a chcel som investovat do 15 eur ale zial odisiel som s tromi vedrami (2 vedra ryby, a 1 vedro plne rastlin), potom zradlo a este cosi ..... ale nic to nemeni na tom ze som spokojny hlavne ked ryby prezili transport este som mal tu krevetu od teba zobrat na tu si ma neukecal