Vzhľadom na to, že ďalšie príspevky pod touto nádržou sa týkali vo všeobecnosti chovu veľkých cichlíd, príspevky boli presunuté do už založenej témy: Chov veľkých amerických cichlíd :viewtopic.php?f=48&t=467&p=21747#p21747
Príspevky na túto nádrž môžete naďalej písať do tejto témy. Za pochopenie ďakujem.
Prikladám včerajšie, aktuélne foto nádrže. Dávam iba jednu, lebo ostatné fotky nestoja za nič. Niekedy, až bude viacej času doplním, ale osádka sa aj tak furt mení, tak uvidím..
Stiff, ja by som chcel niekedy vidieť tie Tvoje fotky, ktoré "nestoja za nič". Ako si mi nedávno radil - fotil som v noci, všetko zhasnuté, len akva svietilo, s bleskom, aj bez blesku, spredu, zboku, portrét, makro....... a výsledok: KATASTROFA
A máš pekného ocelátika, mňam, to je moja "šupinatá skupina"
dík.. tých ocellátikov mám viac, len nie v tejto nádrži.. Viem že si na nich zaťažený, veď si aj máš z čoho vyberať, sú to pekné ryby a tých farebných variácií je naozaj hojne.. Na fotenie rýb dávaj pozor, je to ďalšia závislosť. Hoci veľmi príjemná..
Trumpetári všetkých krajín spojte sa ! Minule som niečo fotil a managuensis gold si furt preťahoval tie svoje nasávacie ústrojenstvá... Tak mi to pripadalo, že by aj chcel niečo vykrikovať, ale... no, možno bol len unudený, tak vyzivoval. Neviem, ale asi nejak odhadol, že sa mi to páči, tak sa tváril ako profi model. Tu je "zopár" fotiek. Nech sa nikto nenahnevá, ale nenapadlo ma iné ako "trumpetár"
Díky pánové.. Fotím, fotíš, fotíme, zavarujeme foťáčiky a chodíme s rybami k zubárom... a tu je ešte jedna motagua - samica... Má trošku poškriabaný ňufák, lebo sa furt mastí s loisellami..