Trosku ozivm po case moju temu, nejako moc neprispievam neni tolko casu ale sledujem to tu pravidelne
a obdivujem co sem pridavate, ALE pochvalim sa co sami prihodilo pred tyzdnom,
Akva ktore som zalozil pred necelymi 3 rokmi preslo nejakymi mensimi zmenami interieru nic vazne ale predsa fotky pridam nove pravdepodobne niekedy buduci tyzden LEBO
Pridem vo stvrtok minuly tyzden domov a pozeram do obyvacky a chybalo tak cca 5cm vody,
panika stres prva pomoc hladanie priciny atd ...
EHEIM Professional 3 2073 po 2 rokoch a 8 mesiacoch takmer na den presne jednoducho zacal tiect, hladam pricinu a cez privod kabla 230V takze krasa odstavit rozmyslam co s tym, hladam na nete, znama vec chyba serie - zle tesnenia na tej rucnej pumpe hore, nasiel som navod na opravu ale kedze Eheim dava 3 roky zaruku volam do predajne (ktoru nebudem nemozem a nechcem uz menovat ved vy viete) ponuka c.1. pridte zalepime tesnenie a po 24 hod mate filter funkcny dozivotne
c.2. reklamacia do nemecka bude trvat 30 dni to uz som akoze vazne nechapal cize
vyhovoriek milion lebo ze to nemcom trva a podobne ...takze vyrezal som si tesnenie do toho privodu a nasroboval naspat unik sa spomalil ale stale nie zastavil ... a teda rozmyslal som ktoru moznost 1 ci 2 zvolim, kedze mam este aj interny filter za pozadim nejako by som to vyriesil keby nemam externy nejaku chvilu...
ale nedalo mi to nasiel som si na internete kontakt na servis Eheim kedze som sa docital na nete ze to funguje dost dobre a vyplatilo sa, vcera poslali novu filtracnu hlavu
a zaplatia aj naklady aj na prepravu tej co mam ku nim naspat do nemecka ... klobuk dole Eheim
tie peniaze investovane pred rokmi su dokonale zuzitkovane , tomuto hovorim profi pristup