Ako sa uz spominalo,ten zeleny filter tam velmi vykukuje.Skus okolo neho nejaku valisneriu posadit,nech ho troska prikrije a co sa tyka kamenou???Ja osobne by som volil k bielemu pozadiu nieco tmavsie.respektive,nieco do siva.Ale to je vec nazoru a vkusu.No drzim palce,nech sa ti s nim dari bez problemov
filter je dost velky preto som ho nechcel zabudovat nech maju ryby viac priestoru,kamene vymenim,a ako som spominal urcite budem menit filter za vonkajsi
aj podla mna tam korali nepatria uz len pre to lebo su dost ostre a ryby ked sa nahodou nalakaju mozu sa poranit takze ja bych to asi tak riesil ale ved 100 ludi 100 chuti
takze rybky uz plavaju,vnutorny filter vymeneny za externy JBL 1500,valisnerie pojdu presunut na lavu stranu aby zakryli ohrievac.korali su prec,este musim doriesit osvetlenie a kryt nadrze.ale myslim ze zmena k lepsiemu,hm
Áno vyzerá to teraz prirodzenejšie. Ešte malý detail. Tie košíky, v ktorých máš rastliny by som buď vybral z akvária, alebo ešte neako nenápadne zamaskoval.