@heno - to je paradna cena. Toto by som si vedel predstavit. Svietivost to ma podobnu ako tie moje reflektory. Nezabudni na poriadne chladenie, lebo to dost hreje. Tie linky si v kazdom pripade ulozim a mozno si vyrobim este aj take nieco. Reflektory su univerzalne a preto ked bude treba tak ich strelim na bazosi

Pri tychto tvojich je este vyhoda, ze sa nenapajaju priamo na 220V co mne pri reflektoroch dost vadi, nakolko sa predavaju len s asi 30cm kablom bez koncovky a nan treba napojit dalsi kabel

@gringo: Dik. ked bude uplne cista voda a vrchny kryt s odrazovou plochou, tak by mi 2-3 reflektory stacili na celodenne svietenie Ono v podstate na celodenne svietenie teraz idu len dva, dalsie 3 mam take "pozorovacie". Co sa tyka korenov - predvcerom som menil asi polovicu vody, o tyzden vymenim este raz a dufam, ze voda uz ostane cira, bez kalu.
@simon: do LED (studena biela) som siel hlavne kvoli uspore energie. Po riasach zatial ani znamky, ale akva ma len cca 3 tyzdne. Inac mozno aj farba osvetlenia ma asi vplyv na tvorbu rias.