Jasne ze som to nemyslel v zlom. Ja sa tiez stretavam s roznymi nazormi v zivote a nie vzdy mi to je prijemne. A okrem toho aby som mohol vober kritizovat by som tu musel mat odfotenu svoju vlastnu nadrz a to nemam.
Ollisvk urcite pozadie, ale myslim ze to si tu uz riesil niekde na fore. Mal by si vyuzit prilezitost a vyhrat sutaz. Ziskas 20 percent zlavu a Admin ti spravi pozadie na mieru.
ach a ako by som ho dotrepal do mnichova? nasiel som vcera na stavbe celkom pekny koren, dnes osm ho osupal od kory a nechal v kybli namoceny a osoleny, dufam ze nebude dlho luhovat, a postupne taketo drobnosti budem davat na zadnu stenu akvarka
Jirkaa píše:ryby pekne , ale to dno :X .. musle tam ... :X nevim nic pro me .... skus to udelat trosku prirodnejsi .. dej cernou tapetu
musle su pre mna dost vyhodne, skryvaju sa tam maly prisavnici a na druhej strane ked sa ryby vytru, tak tam prenasa samica mlade na noc, keby si to videl tak by si zmenil nazor, kazdy den ich pochyta do papule a prenesie do musle akoby s ich tam rataala a ta petu uz mam