Malawi 600l

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči nádrž? "( hlasujte ako v škole)

1
1
33%
2
1
33%
3
1
33%
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 3

Re: Malawi 600l

Poslaťod tripko » Pon 15. Júl 2013 7:47:01

No nechcel som ich splachnut tak som skusil co to povie vo velkom....ale netvarili sa zeby to nebolo ok :-) Ivko cez vykend som nestihal ale tento tyzden uz urcite pridem
Obrázok užívateľa
tripko

Images: 2
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod Nawi » Pon 15. Júl 2013 11:58:35

tripko píše:No nechcel som ich splachnut tak som skusil co to povie vo velkom....ale netvarili sa zeby to nebolo ok :-) Ivko cez vykend som nestihal ale tento tyzden uz urcite pridem

V pohode ;)
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod tripko » Uto 23. Júl 2013 13:44:56

No tak som sa konečne dostal aj ku filtrácii. Po dlhšom sledovania som zistil že mi tie čerpadlá ktoré tam mám akosi nestíhajú. Tak som sa dal na badanie webom a našiel som za veľmi slušny peniaz Fluval FX5. Neváhal som a hneď som ho kúpil. Večer som to zapojil a ráno ma čakalo milé prekvapenie. Voda čistučká nezakalená :) A ten prievan v akváriu. Pred tým tie čerpádlá filtrovaôi ako tak, ale nebola tam taká cirkulácia ako by sa hodilo. Teraz ked vidím ako to všetko ožilo v akváriu tak som nadšenný. Len dúfam že to tak aj vydrží.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
tripko

Images: 2
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod simon » Str 24. Júl 2013 11:27:06

Tie kamene si mohol hádam dať viac ploché, nejaké placaté bridlice. Ale to nie je podstatné, veď aj ja som nejak neprispôsobil kamene pozadiu tvarom, len farbou.
Neviem aký výkon čerpadiel si mal predtým, ale výkon by mal byť min. 3x objem akva /hod. Takže teraz je aj prúdenie vody určite viditeľné a adekvátne výkonu čerpadla a filtrácia zabezpečená na 100%.
Ak budeš pravidelne meniť vodu, všetko bude OK. Nech sa rybkám darí, a aby si bol aj ty spokojný so svojim dielom a robilo ti radosť. :sun
Obrázok užívateľa
simon

Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 49 hostia