Prve Malawi 200

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vam paci tato nadrz? (hlasute ako v skole)

1
0
Nehlasovalo
2
0
Nehlasovalo
3
1
100%
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 1

Re: Prve Malawi 200

Poslaťod Kolakao155 » Pon 13. Dec 2010 1:38:54

Jasne, v kazdej normalne akvaristike by mali mat..alebo niekto z chovatelov od vas :) a ked nie tak nabalim do pytla haha
Obrázok užívateľa
Kolakao155

Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Reklama

Poslaťod Pito » Pon 13. Dec 2010 9:11:50

ahoj, tak si opustil najkrajsie mesto na Slovensku? :lol: co sa tyka spiruliny tak im to neskodi ale su to vsezravce tak im nemusis kupovat drahe krmiva. no pokial su to tvoji maznacikovia :chuckle tak im dopraj. :yes
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod vladko » Pon 13. Dec 2010 9:20:09

kakauko este to 3D pozadie respektive kryt filtra :) potes ma daj foto odkial to mas rozmery atd atd atd .. :)
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod Kolakao155 » Pon 13. Dec 2010 14:02:10

Pito píše:ahoj, tak si opustil najkrajsie mesto na Slovensku? :lol: co sa tyka spiruliny tak im to neskodi ale su to vsezravce tak im nemusis kupovat drahe krmiva. no pokial su to tvoji maznacikovia :chuckle tak im dopraj. :yes

jasne, ze su to maznacikovia:) povedzme, ze som im kupil pre dobry start a potom im z casu nacas doprajem takeho blahobytu:))
z bardejova som siel po skole prec do ba, ako inak kvoli praci, ale moj domov je v bj, to sa nemeni, len som tam uz akosi pomenej:) najkrajsieho mesta sa predsa len tak nevzdam:)
Obrázok užívateľa
Kolakao155

Poslaťod Kolakao155 » Pon 13. Dec 2010 14:17:38

vladko píše:kakauko este to 3D pozadie respektive kryt filtra :) potes ma daj foto odkial to mas rozmery atd atd atd .. :)

nazdar vladko. 3D pozadie je moja prvotina, samovyroba, z normalneho polystyrenu, s naterom epoxy zmiesanej s maliarskou praskovou farbou. do toho vsypany kremicity piesok 0,1-0,4mm, ktory mam mimochodom od admina, za co mu verejne dakujem:)poslal aj so zeolitom.
rozmery su 30,5cm bocna stena, 13cm zadna stena a este je to prepojene 7,5cm kuskom medzi a tak to tvori komin vzadu, kde mam schovane nasavanie do filtra a ohrievac. pozadie som lepil za plnej prevadzky, kedze je mensie, odpustil som asi polovicu vody, poriadne zatazil a v hornej polovici lepil silikonom.....obaval som sa, ze to neudrzi, ale pekne to vsetko sadlo a teraz uzivam vyhlad:)
ak budes chciet odfotim potom aj ten zadny priestor aby si mal predstavu, zatial pripajam foto rozpracovaneho pozadia, vlastne je to po prvom natere.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Kolakao155

Poslaťod vladko » Pon 13. Dec 2010 14:21:51

Kolakao155 píše:
vladko píše:kakauko este to 3D pozadie respektive kryt filtra :) potes ma daj foto odkial to mas rozmery atd atd atd .. :)

nazdar vladko. 3D pozadie je moja prvotina, samovyroba, z normalneho polystyrenu, s naterom epoxy zmiesanej s maliarskou praskovou farbou. do toho vsypany kremicity piesok 0,1-0,4mm, ktory mam mimochodom od admina, za co mu verejne dakujem:)poslal aj so zeolitom.
rozmery su 30,5cm bocna stena, 13cm zadna stena a este je to prepojene 7,5cm kuskom medzi a tak to tvori komin vzadu, kde mam schovane nasavanie do filtra a ohrievac. pozadie som lepil za plnej prevadzky, kedze je mensie, odpustil som asi polovicu vody, poriadne zatazil a v hornej polovici lepil silikonom.....obaval som sa, ze to neudrzi, ale pekne to vsetko sadlo a teraz uzivam vyhlad:)
ak budes chciet odfotim potom aj ten zadny priestor aby si mal predstavu, zatial pripajam foto rozpracovaneho pozadia, vlastne je to po prvom natere.

Obrázok

no paci pekne kludne ta moze admin zamestnat .. jasne potesia aj dalsie foto ten komin z predu je to :yes
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod Kolakao155 » Pon 13. Dec 2010 14:24:14

haha, no na admina sa zdaleka netaham, ale potesi, ze sa ti to paci, ked raz budem robit pozadie do svojho vysnivaneho velkeho akvaria, az potom sa zapotim, ono je to aspon na prvy krat celkom fuska:)
Obrázok užívateľa
Kolakao155

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 40 hostia