Mini Tanganyika

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
2
40%
2
1
20%
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
2
40%

Celkom hlasov : 5

Re: Mini Tanganyika

Poslaťod Karpatska » Uto 09. Feb 2010 21:59:00

To mám od sesterky ich nazbierala cca 200 ks tak som mal z čoho vyberať + som sa ulakomil na ulity z afriky. Mne sa páči riasa keď sa na ulitách usadí :D a keď je moc veľká, tak ju hodím do hl. nádrže k trofíkom do 30 min je čistá :D a keď je to neuthama, tak snehovo biela. Raz to natočím len ma musí trknuť, dobre sa na to pozerá.

ak mám pravdu povedať ešte by som pár pekných ultí chcel :D.

Rozmýšľal som, čo ďalej mám ešte jedno malé akva 45 L cca, tam som rozmýšľal, že ak teraz dôjde odchov L. meleagris, že by som ich tam dal už akoca 12 mm prckov alebo spomínané Apistogramy som chcel tiež, tak sa fakt neviem rozhodnuť.

A samozrejme ďakujem za pochvalu. Akva je super pre multákov ale dalo by sa niako esteticky ešte doladiť aj preto som ho dal sem o niečo skôr ako je dokončené, takže sa nebojte a kľudne môžete poradiť.
Obrázok užívateľa
Karpatska

Images: 51
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod Aldebaran » Str 10. Feb 2010 15:15:49

Karpatska píše:To mám od sesterky ich nazbierala cca 200 ks tak som mal z čoho vyberať + som sa ulakomil na ulity z afriky.

aj ja chcem takú sesterku :rofl
Inak, ak by si našiel nejaký dobrý zdroj afrických ulít, mysli na mňa a daj mi tip :mrk

ohľadom dolaďovania- možno by si mohol skúsiť nejaký anubias tam fuknúť, trošku by to oživil a ak ho pripevníš na kameň ani ti ho nevyhrabú...Inak už nemám čo dodať, iba: len tak ďalej :yes
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Karpatska » Štv 11. Feb 2010 15:21:31

ďakujem :D

Každopádne ak sa nájde niaky zdroj na ulity, tak ti ho dám ale viem, že stačí volať volať volať a vybavíš aj u zaneprázdnených :D
Obrázok užívateľa
Karpatska

Poslaťod Karpatska » Pia 19. Feb 2010 22:32:18

Kamene som si včera zohnal sú čiernej farby ako som chcel ale ruky mi dobre omrzli a to som len pár vyberal :D. V Nedeľu by som sem chcel prilepiť nové foto akva a potom porosím o zhodnotenie, či sa to zlepšilo. O anubiase rozmýšľam tiež mám aj na výber ale to sa ešte uvidí. Inak po preložení multákov už sa rozmnožili 3 samičkám som videl krpcov.

Ešte jedna novinka jedna stará samička umrela už dlhšie vyzerala zle takže sa pomer upravil 2 dospelý samci 4 mladší +5 samičiek /1 stará +4 mladé, ktoré už tiež nosia. Ak by niekoho zaujímalo tak približne rok trvá kým samička môže mať mladé odvtedy ako ju zbadáte, že vyšla z ulitty/
Obrázok užívateľa
Karpatska

Poslaťod Blade-o » Ned 30. Máj 2010 18:33:12

pekne musle :)
Obrázok užívateľa
Blade-o

Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 67 hostia