po dlhom odmlcani sa a miernom zamysleni sa

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

po dlhom odmlcani sa a miernom zamysleni sa

Poslaťod Gregor » Štv 24. Jan 2013 18:40:37

zdravim cichlidarov po dlhom odmlcani a silnejsej slovnej prestrelke som tu so sklopenymi usami opat zvital aby som zistil co je nove
po tom ako som oznamil ze sa vzdavam svojho konicka z dovodu nedostatku casu a nezaujmu z mojej strany nieco spravit pre to aby som mohol ryby chovat dalej som si uvedomil ze ste mali pravdu.

ryby chovam stale a moja osadka sa zuzuila iba na par druhov ktore som vzdy chchel a konecne sa mi ich podarilo nejako zohnat a tesia ma ako nikdy predtym.
tu je par zaberov zo staronovej nadrze ktora je domovom par pre mna krasnych kuskov cichlid ktore su sice tuctove ale pre mna su to pekne a majestatne durhy

na konci leta planujem zariadit 730l akvarium a potom sa ozvem ake druhy by som tam mohol chovat zatial VAS VSETKYCH ZDRAVIM A OSPRAVEDLNUJEM SA
s pozdravom
GREGOR
Kód: Vybrať všetko
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.423116654433686&type=1
Obrázok užívateľa
Gregor

Images: 19
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Re: po dlhom odmlcani sa a miernom zamysleni sa

Poslaťod paloi » Štv 24. Jan 2013 18:49:36

Gregor, Ty si mi ale pekný vtáčik. Keď si to chcel zabaliť, ešte som Ti písal dlhokánsku SS. Ale keď si sa tak dlho nenalogoval, tak som tú SS vymazal. Ja by som Ťa zabil :lol:

A ten link na fejsbuk mi nefunguje.
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 36 times

Re: po dlhom odmlcani sa a miernom zamysleni sa

Poslaťod Gregor » Štv 24. Jan 2013 18:59:28

nevadi nejake fotky som si dal uz aj sem.
vsimol som si ze som mal nejaku spravu a ze bola aj zmazana od autora. ale akju mas kludne mi ju sem posli:)
no hej vtedy som mal strasnu dilemu lebo som odchadzal na vysoku mimo dom na intrak a nema sa mi kto o ryby starat ale nakoniec som si uvedomil ze ked som prelistoval cely portal no cely ako cely ale tak stranky ako si zjednodusit starost o ryby ked sme napr na dovolenke tak ma napadla jedna vec a aj som ju skusil aplikovat na moje akvarium:) a podarilo sa.
Obrázok užívateľa
Gregor

Images: 19
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia