admin píše:Nakoľko sa tu vyskytli menšie problémy medzi členmi portálu Cichlidportal.sk, vytvoril som samostatnú tému, kde si to môžete vyjasniť ak to chcete riešiť verejne. Prosím nevylievajte si to v iných témach... ďakujem
stiff píše:To jancibie: Aj napriek tomu, že som si povedal, že na tvoju adresu už reagovať nebudem, myslím si, že admin má pravdu a tu ide o nedorozumenie (?).
Podľa mňa, spor vznikol preto, že máme obaja odlišné skúsenosti s chovom am. cichlíd... V poslednej dobe som nad tým dosť rozmýšľal a navrhujem diskusiu o týchto otázkach na tomto fóre, ktoré máme k dispozícii. Na ČCK si napísal, že chceš fakty - tak poďme rozoberať fakty chovu a odchovu, povahy atď. Dokladovať to budeme iba vlastnými skúsenosťami a pokiaľ to bude vyčítané z netu, dopredu si o tom povieme. Napísal si viacero článkov, kde uvádzaš určité skutočnosti, podľa ktorých by už niektoré moje ryby mali byť posmrti, alebo by mali mať zdravotné, príp. rozmnožovacie problémy... Dnes chovám cca 40 druhov cichlíd a za posledné 3-4 mesiace som zaznamenal cca 40 výterov. Toto je fakt, preto chcem diskutovať nielen s tebou, ale s každým, koho by to mohlo zaujímať. Keďže je nás zanietencov am. cichlíd (nielen) na Slovensku veľmi málo, ponúkam ti možnosť vytvoriť serióznu diskusiu, ktorú si tieto ryby bezpochyby zaslúžia. Treba uzavrieť tieto malicherné spory, zmierniť emócie a naplno sa pustiť do toho čo sme chceli - tj. ukázať všetkým tieto ryby v plnej paráde a so všetkým, čo k tomu patrí!
Napísal som, čo som chcel, teraz si na ťahu ty. Ďakujem za pozornosť.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 46 hostia