osobne udaje

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

osobne udaje

Poslaťod Pito » Uto 02. Nov 2010 13:28:09

zdravim vsetkych priaznivcov cichlidportalu. postupom casu pribudaju novy priaznivci akvaristiky aj na nas portal a tak by som mal jeden navrh. dost casto sa stava ze sa vela d opytuju po meste, okial kto je. ci sa uz jedna o kupu ryb alebo prislusenstva.
Myslim ze v udajoch okrem mena by sa mohlo uvadzat aj bydlisko. je to sice nepovinne, ale snad sa nikto nehambi za to, okial je a nebude potrebna vecsia komunikacia ci uz tu , alebo na ss.
asi malokto ma cas sediet pri pocitaci a cakat kym mu dotycny napise miesto bydliska a nakonie je to dialka ze sa to nevyplati. tak kto chce, nech si to doplni do udajov. DAKUJEM
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Reklama

Re: osobne udaje

Poslaťod adrián » Uto 02. Nov 2010 15:56:07

Ja sa tiež pridávam k Pitovi.
Ja som presne o tejto skutočnosti komunikoval s adminom už začiatkom septembra. Mal sa na to pozrieť ale asi je v tom nejaký problém. Dúfam, že sa to časom vyrieši
adrián

Images: 0
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: osobne udaje

Poslaťod Rostratus » Uto 02. Nov 2010 18:10:35

Ahoj je to fajn nápad aj mi to viacerí písali, ale bohužial pri registrácii to neviem zapnúť, čo som pozeral pravdepodobne to ani technicky nejde. Bydlisko si treba dodatočne vyplniť vo svojom profile čo sa už asi málokomu chce. :S
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia