www.cichlidjusko.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: www.cichlidjusko.sk

Poslaťod jusko » Štv 07. Júl 2011 17:30:33

Ďakujem!
Troška ma mrzí, že pri konvertovaní to stratí na kvalite, ale inak by mi to dlho nahrávalo, lebo tieto krátke videá majú nekonvertované okolo 100 až 130MB. Konvertované si budem môcť dovoliť aj dlhšie videá - toto bol len pokus.
Mám v pláne po dovolenke urobiť komplet videá po každom druhu, ktorý chovám + zábery na chovne - pre tých, čo sa ku mne z rôznych dôvodov nedostanú - aspoň taká malá náplasť.
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Reklama

Poslaťod hladkyp » Štv 07. Júl 2011 21:31:03

Na internet sa väčšinou vešajú komprimované videa. Keby si to dal v plnej kvalite, tak by to aj dĺho otváralo. Myslím, že je to postačujúce tak ako tie predchozdie videa.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod Matej » Štv 07. Júl 2011 22:40:46

jusko píše:Ďakujem!
Troška ma mrzí, že pri konvertovaní to stratí na kvalite, ale inak by mi to dlho nahrávalo, lebo tieto krátke videá majú nekonvertované okolo 100 až 130MB. Konvertované si budem môcť dovoliť aj dlhšie videá - toto bol len pokus.
Mám v pláne po dovolenke urobiť komplet videá po každom druhu, ktorý chovám + zábery na chovne - pre tých, čo sa ku mne z rôznych dôvodov nedostanú - aspoň taká malá náplasť.

Takto v malom formate to uplne bude stacit, poskusame este natocit nieco do Full HD a uvidime, ale aj toto je podla mna dost dobre.

Inak o MB nejde, na youtube vojdu v pohode aj podstatne vacsie subory a automaticky to ponukne uzivatelovi viacero urovni kvality, cize s tym sa vobec netrap. Akurat sa to bude dlhsie nahravat, ale v kancelarii mam dost rychly upload takze to tiez nebude problem. Takze veselo natacaj a v auguste to poriesime a dorobim ti video sekciu na stranku.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod jusko » Pia 15. Júl 2011 16:29:43

Dnes som ,,ukradol,, samcovi Lamprologus meleagris prvý výter. Okolo mušle sa mu flákalo 14 malých Lamprologusov, tak som ich hadičkou odsal do malej nádržky a behom 10 minút už aj dzobkali živú artémiu. Okrem toho som vybral jaskyňky s Ancistrusmi - Ancistrus sp.Brown LDA 16 asi 50 malých a Ancistrus sp.Brown LDA 16 Long Fin asi 60 malých.
Už dva dni samička Altolamprologus Calvus Black Pectoral stráži ulitu s ikrami - sú pekne čisté, žiadna plieseň, takže prvý výter bude úspešný.
Letné slniečko robí s rybkami divy.
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Rostratus » Pia 15. Júl 2011 18:01:23

No pekne. Mohol by si urobiť aj neaké videjko ak sa ti podarí. :mrk
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Pito » Pia 15. Júl 2011 19:24:09

Tak ako aj poniektorym z vas,sa aj mne podarilo navstivit p. Juska a jeho chovne.Ak ked som z druheho konca republiky mal som v Trencine osobne povinnosti a tak sme sa po vzajomnej dohode stretli. Je to sympatak, kedze denne sliape na bicykli zopar kilometrov aj celkom dobre vyzera :chuckle :lol: Cistota a poriadok v jeho chovni je asi prvorade. Ved clovek sa potom aj lepsie orientuje. Prave krmil svoje "poklady"pricom stale recnil o rybach.
Je vidno ze sa v tom vyzna a bavi ho to.
Kedze som afrikan , bol som zvedavy aj na jeho chovnu v deckej izbe :D nazivo je to predsa len o niecom inom ako prezerat fotky alebo pohlad na video.
Paraaaaaaaaaaaada. Krasne ryby a voda taka priezracna ze vyzera ako keby tam ani nebola :lol:No, bolo sa naco pozerat. Aj ked som si neodniesol z jeho chovov nic, bol som rad ze sa mi podarilo uskutocnit planovanu navstevu a pokecat s odbornikom, aj ked ma skoro nepustil ku slovu. :lol: :lol: :lol:
Preto, kto to ma blisko nech si tam zajde. Oplati sa.
Touto cestou mu aj chcem podakovat, ze si nasiel pre mna chvilku cas a podelil sa o svoj kusok zivej prirody. Ozaj, skoro som zabudol na toho jeho stvornoheho kamarata. Ma ho velmi rad a asi nie nahodou si ho dal na miesto svojej vizitky :yes Tak, nech mu plavu. :hand
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod jusko » Pia 15. Júl 2011 22:13:49

Ďakujem Ti veľmi pekne - teší ma, že sme sa spoznali, aj kvôli kilometrom, ktoré nás od seba delia.
Som rád, že sa Ti u mňa páčilo. :yes
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod hladkyp » Sob 16. Júl 2011 12:05:48

Dneska som si bol u Juska pre kal do akvária. Popri tom ma zaujímalo ako prebieha tzv. vyklepávanie mladých. Akurát tam mal jednu samicu Cynotilapia pulpican "zrelú na vyklepanie" tak mi celý proces ochotne ukázal. Mal som takú predstavu, že je to niečo drastické, ale nebolo , lebo ich ihneď vypľula ako ju chytil prekvapilo ma, že celý proces trval cca 10 sek. Kal som vylial polovicu do nádrže a polovicu do filtra. Uvidím ráno ako to bude vyzerať a chcem urobiť aj test. Po dvoch týždňoch keď prídeme z dovolenky by som tam už chcel niečo pustiť.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod hladkyp » Sob 16. Júl 2011 18:46:40

Jusko. Na stránke máš týchto prísavníkov - Ancistrus sp.Brown – LDA 16 Long Fin - keď dorastú tak ich od teba zoberiem, ale zaujímalo by ma aký veľký asi narastú. Koľko by som ich mal zobrať do svojej 450tky ?
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod jusko » Sob 16. Júl 2011 20:58:56

Narastú ako klasický prísavník a môžeš ich tam dať kľudne 10 ks, len to sú teraz čerstvo vyliahnuté, tak to chvíľu potrvá, kým narastú.
Obrázok užívateľa
jusko

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia