Máte niekto ešte nejaké skúsenosti zo zoohit.sk ? Nerád by som podľahol najnižšej cene. Obchod cez ktorý to chcem objednať mám niekoľko krát odskúšaný a zatiaľ bez akejkoľvek negatívnej skúsenosti.
...Ja som tam kedysi kupoval,ale len krmivo(Hikari),poslal som peniaze priamo zo svojho uctu,cez IB,na nejaky nemecky ucet a tovar prisiel absolutne bez problemov a skor,ako som ocakaval..
Tak som ho nakoniec objednal cez overený obchod. Dneska mi volali, že ho posielajú aj s darčekom. No radosť od nich nakupovať. Bárs by bolo viac takých obchodov.
Ja som cez zoohit nakupoval klietky pre psov a podobné veci, ktoré tam majú za bezkonkurenčné ceny, platba kartou, tovar vždy v pohode prišiel (niekedy aj s darčekom), zásielka sa dá cez internet sledovať kde sa práve nachádza. Takže nebudúce môžeš kľudne využiť.
U nich je to s platbou tak (teda aspoň kartou), že keď zaplatíš, tak ti peniaze z účtu hneď neodídu, len sú "rezervované" máš ich na účte ale sú rezervované pre príjemcu a keď preberieš tovar a im sa vráti návratka o prevzatí tovaru tak si tú platbu uplatnia. Čiže reálne ti peniaze odídu z účtu až nejaký ten deň potom ako príde tovar. Reklamácie sú samozrejme druhá vec...
hladkyp píše:Mne sa nepozdáva systém platby vopred. A ešte si neviem predstaviť, že by som niečo posielal na reklamáciu do Nemecka.
Ja v tom nevidím problém.... Keď nakupujem zo zahraničia bežne platím za tovar vopred. Pokiaľ sú dobré referencie tak prečo nie. A s reklamáciami to isté. Je to len na dohode. Pokiaľ natrafíš na správny obchod, tak im to dokonca môžeš poslať aj na ich vlastné náklady.
filter už mám doma nainštalovaný, bez platby vopred a do druhého dňa od objednania. Ku filtru som dostal aj darček 1l krmiva Osi PROSTAR MAINTENANCE . Filter ma vyšiel na 146€ Takže maximálna spokojnosť . Treba si iba správne vybrať.