Slovenskóó, Slovenskóó, heja, heja, heja Slovensko... :)

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Slovenskóó, Slovenskóó, heja, heja, heja Slovensko... :)

Poslaťod Rasto_2001 » Ned 20. Máj 2012 20:33:04

hmm tak zlato nie je ale aj tak je to super úspech, dnes vyhral ten lepši tak o rok
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Reklama

Poslaťod Belial » Ned 20. Máj 2012 20:39:22

Škoda zlata, ale každopádne chlapci ďakujeme.
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod Walcott » Ned 20. Máj 2012 21:22:34

Tak kvalita na ruskej strane bola obrovská, hovorí sa že každý sa dá poraziť, no rusi boli dnes neporaziteľný, ale nevadí aj tak je to pekný úspech a dúfam že o rok budú zas nejaký nováčikovia mladý v tíme.
Obrázok užívateľa
Walcott

Has thanked: 0 time

Poslaťod stiff » Pon 21. Máj 2012 7:02:44

Pre mňa je striebro super výsledok.. :yes Klobúk dole pred týmto manšaftom, nikto im neveril.. :yes :yes :yes Rusi toho roku naozaj v "bombardérskej nálade", jednoducho sa toto finále nedalo vyhrať. :doh , ale som nadmieru spokojný, po dlhodlhej dobe som mal radosť z nášho hokeja a za to IM patrí moje veľké VĎAKA!! :rock :yes :hi
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Been thanked: 70 times

Poslaťod RobsonX » Pon 21. Máj 2012 8:21:40

Po uplynulých rokoch bol už aj postup do štvrťfinále obrovským úspechom, to že domov nesú striebro je MEGAúspech :yes Rusáci boli na týchto MS neporazitelní. Mňa ale okrem striebra teší aj iná vec, že po odchode tej silnej generácie slovenských hokejistov nemusíme vešať hlavu. Tieto MS to jasne ukázali :yes
Obrázok užívateľa
RobsonX

Images: 13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod ivca161 » Pon 21. Máj 2012 11:47:56

Tešila som sa z už len z toho, že sa dostali do štvrťfinále. Oni to dotiahli až do finále. Odviedli kus roboty, predviedli pekný hokej a veľkým úspechom je, že domov nesú striebro :claps: :yes :party Chlapci ďakujeme !
ivca161

Images: 1
Has thanked: 5 times
Been thanked: 13 times

Poslaťod Walcott » Uto 22. Máj 2012 11:22:55

iDnes.cz (ČR): Jediný, kto dokázal Rusku tento rok aspoň trošku vzdorovať, bol český výber, ktorý v skupine po dobrom výkone prehral ´iba´ 0:2. Za ďalšími, či už Švédmi, Nórmi, Fínmi alebo napokon aj Slovákmi, zostala iba červená škvrna..."

Ako sa dá po dobrom výkone prehrať 2:0? ;) Tieto keci mám najradšej, aj po našom víťazstve 3:1 nad čechmi ostala len červená škvrna.

Nič proti čechom, ale toto ma rozosmialo.
Obrázok užívateľa
Walcott

Poslaťod bobo242 » Uto 22. Máj 2012 11:32:19

Takze nielen my mame (mali sme) cesky komplex..ale aj naopak asi nejaky bude. To ze sme sa dostali dalej potrebuju niektori bratia nejako odovodnit, vysvetlit a vlastne povedat, ze boli lepsi.. nechapem.. tento priklad co si uviedol nie je jediny s ktorym som sa stretol. Aj Svedi boli herne lepsi ako napr my alebo CZ, a nikto to neriesi. Proste sa tesme z medaili a hotovo.
Obrázok užívateľa
bobo242

Images: 49
Been thanked: 26 times

Poslaťod perchess » Uto 22. Máj 2012 14:35:03

Zaujímavé.... pred 2 či 3 rokmi, keď Česi nič nehrali, ledva postúpili do štvrťfinále a nakoniec vyhrali zlato, vtedy takto české noviny nepísali.... Jednoducho tento rok sa nedarilo historicky najlepšiemu českému útoku Štěstí - Klika - Náhoda, a nevedia to stráviť....
Ale neriešme iných, keď my máme striebro! A po toľkých rokoch čakania na medailu má pre nás cenu zlata! Vďaka hráčom na ľade, na striedačke aj celému realizačnému tímu! Už sme taký úspech slovenského hokeja potrebovali :sun
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod paloi » Uto 22. Máj 2012 17:17:43

K tým českým portálom, už keď ste to načali:
Pravidelne som sledoval ohlasy svetových médií po jednotlivých zápasoch a tiež som sa bavil na niektorých českých (nie všetkých) médiách. Po prehre Čechov so Slovákmi napr. napísali - "mladí slovenskí hokejisti pod vedením českého trénera..." alebo "Vújtkovo Slovensko"... nikto iný trénera nespomínal, len niektoré české médiá (myslím, že boli len dve). Nuž, potrebovali sa pochváliť... Ale keď Slováci vo finále prehrali, tak už ani jeden český portál nespomenul českého trénera. Takže tam, kde sa dá vylízať nejaká smotana, tam sme bratři. Ale keď sa spadne do žumpy, tak sa nepoznáme.

Takýto prístup ma teda štve, našťastie sa takto nechovali všetci...
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Been thanked: 36 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia