Slovenský zväz chovateľov cichlíd

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Slovenský zväz chovateľov cichlíd

Poslaťod jovan » Uto 12. Jan 2010 21:42:05

Môj osobný názor na tákéto spolky sú "spolky spolky čertové volky".Vysvetlím: v minulosti keď bol brutálny nedostatok informácií o akvaristike,tak spolok bol jediným pojítkom,k ich získavaniu,navyše tu bola aj cesta ako niečo aj za aké také odchovy dostať a nebyť prenasledovaný..... :bandit V dnešnej tvrdo komerčnej dobe však strácajú orientáciu a stávajú sa z nich komunity viacmenej úzkeho okruhu ľudí so spoločnými záujmami.Stačí sa pozrieť na vedľajšie vodno-záhradkárske forum,/ďalejVZF/,trošku povyhľadávať témy-stretká a hneď si človek urobí predstavu ako to medzi nimi /ne/funguje/.Sledoval som chvíľu toto VZF asi 4 roky a základňa sa zužuje,program spolku je čím ďalej slabší...
Čo sa týka našich susedov,pojí ich tradícia,väčšina z nich má už "vystaráno" a čo je najdôležitejšie pomáhajú si,čo na Slovensku už dávno nie je zvykom.
Toť môj subjektívny názor. :think
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Reklama

Re: Slovenský zväz chovateľov cichlíd

Poslaťod Junaksk » Str 13. Jan 2010 11:40:28

suhlasim si jovanom ako je fajn mat take nieco jak je tento portal(aj tu to sem tam iskri) ale v spolku by sa uz jednalo nielen o konicek ale aj o peniaze a peniaze robia nepriatelov
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia