Magnetická škrabka na sklo

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Magnetická škrabka na sklo

Poslaťod simon » Štv 24. Júl 2014 17:42:10

Ja som myslel roboticky, teda svojpomocne, pracne, že hotovo, robota moja manuálna skončila. A toť ba kieho až fíha. To je ako robot - vysávač. Ktovie, či by to aj taký nezvládol? Keď vie behať po izbe, mohol by aj v akva!
Len či vie taký robot , že nesmie škrabať, keď sa mu dostane do pracovnej časti nejaké zrnko piesku!? Možno to vie rozlíšiť a jednoducho nečistotu vypľuvne. :nod
Obrázok užívateľa
simon

Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Reklama

Poslaťod Rasto_2001 » Štv 24. Júl 2014 20:09:25

tiež som pozeral ze šiel až na dno a teda ze sa zanesie pieskom ... a pokiaľ sa nevypne a pritom škrabe hmmm to si nechcem ani predstaviť ... a možno to funguje na inom princípe ako obyčajný mechanicka magnetická škrabka
alebo za veľko mlákou sú v obľube akrilatove AQ tak toto možno nepoškrabe .... tak tam je to jedno ...
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod huhu » Pia 25. Júl 2014 11:25:54

Alebo sa im tam paci pravidelne poskriabane sklo... Mozno si predvolis aky obrazok ma vyskriabat a maka na tom par mesiacov :D
huhu

Images: 10
Has thanked: 9 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod Aquarista » Sob 26. Júl 2014 6:19:33

Môj názor, tá robotická škrabka je riadna hlúposť. Mám doma "robot vysávač" po mesiaci používania už stoji 2 roky v skryni, porozoberal coklové lišty, strašil psa a vysával tak nič extra. A keď par krát netrafil do nabíjačky, skončil s ostatnými "potrebnými" vecami.
Čo už je lepšie, ako namočiť sa do akvária a vlastnoručne si očistiť sklo :inlove ???
Obrázok užívateľa
Aquarista

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 11 times

Poslaťod simon » Sob 26. Júl 2014 13:46:56

Aquarista píše:Môj názor, tá robotická škrabka je riadna hlúposť. Mám doma "robot vysávač" po mesiaci používania už stoji 2 roky v skryni, porozoberal coklové lišty, strašil psa a vysával tak nič extra. A keď par krát netrafil do nabíjačky, skončil s ostatnými "potrebnými" vecami.
Čo už je lepšie, ako namočiť sa do akvária a vlastnoručne si očistiť sklo :inlove ???

Chudák Dunčo. Ale - čo sa týka čistenia, súhlasím s tebou. Či používaš hubku, žiletu, alebo iný pracovný nástroj, ruka má veľké výhody. :yes
Obrázok užívateľa
simon

Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia