Preplnené alebo nepreplnené akvárium? ( 5300 L )

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Preplnené alebo nepreplnené akvárium? ( 5300 L )

Poslaťod Walcott » Str 05. Sep 2012 10:59:59

Nádrž parádna ryby ešte krajšie, ale na môj vkus tak ako písal laco, pridal by som korene/skaly aby tam vznikli nejaké tunely, zákutia a pod. a ubral rýb, ale možno realne keby som mal take akva hovoril by som inak :yes
Obrázok užívateľa
Walcott

Has thanked: 0 time
Been thanked: 7 times

Reklama

Poslaťod KotyzaVamberk » Str 05. Sep 2012 13:48:48

Na můj vkus asi hodně ryb,ale ryby si tam v klidu plavou ,jedna před druhou neuhýbá,takže bych to neměnil ,ale já bych přidal kořeny ,aby zasahovaly i k hladině aby to napodobilo biotop,mě osobně se líbí nádrže ,kde dominují kořeny ,více jak kameny .5300 litrů je objem ,kde se ryby budou cítit dobře i kdyby jich bylo více od daného druhu .Třeba naše 500litrovky a takové ty bytové akvária jsou na svůj objem taky přerybněný,co takhle vidim na jiných videí a tam je to horší ,že ryby nemaj kolikrát kam uhnout ,ale tady si plavou v klidu .Neměnit osádku ryb a přidat pár luxusních kořenů a je to Takže domácí úkol na zimu je jasný ;)
KotyzaVamberk

Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Pain » Sob 08. Sep 2012 2:10:55

Je to super bomba aj veľkosť aj ryby už som túto nádrž videl len bola ináč zariadená. A komu sa to nepáči tak nech sa nepozerá hlavne že tebe sa to páči :clap :rock
Obrázok užívateľa
Pain

Images: 12
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 31 hostia