Ako bojovať proti riasam?

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Ako bojovať proti riasam?

Poslaťod vladko » Pia 10. Dec 2010 10:03:00

tu este doplnim stretol som sa s vela nazormi a povedali svietenia nieje nikdy dost samozrejme treba dodrzat aj cas ked treba byt OFF.. v AQ su dolezite aj rastliny tie produkuju a vytvaraju latky a v podstate sa riasy tvoria priamo na rastline popripade inom povrchu ktore rast podporuje narp drevo, ak mate uplne "sterilne" AQ to je ... nehostinny kamen sklo a strk tak riasy budu vsade kde sa im aspon troska dari ..

nasiel som este jeden clanok precitajte si ho -->
Kód: Vybrať všetko
http://www.fodor.sk/Akvarium/akv_ria.htm
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Reklama

Poslaťod vladko » Pia 10. Dec 2010 10:15:34

vladko píše:tu este doplnim stretol som sa s vela nazormi a povedali svietenia nieje nikdy dost samozrejme treba dodrzat aj cas ked treba byt OFF.. v AQ su dolezite aj rastliny tie produkuju a vytvaraju latky a v podstate sa riasy tvoria priamo na rastline popripade inom povrchu ktore rast podporuje narp drevo, ak mate uplne "sterilne" AQ to je ... nehostinny kamen sklo a strk tak riasy budu vsade kde sa im aspon troska dari ..

nasiel som este jeden clanok precitajte si ho -->
Kód: Vybrať všetko
http://www.fodor.sk/Akvarium/akv_ria.htm

penicilin som uzvial aj ja ale proti chorobam :) uspesne daval som jednu tbl na 200L rast som rozdrvil na prasok a s potravou som rozsypal a zvysok som spravil roztok a rozlial
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod vladko » Uto 11. Jan 2011 18:33:52

k riasam som absolutne spokojny s pomocou :D kupil som na skusku dve thajske prisavky a som prekvapeny su sice mensie a len 2 ale robia ako certi skoro do biela mi ohlodali miesta na kamenoch :) som milo prekvapeny vrelo odporucam sikovny pomocnik.
:hand
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Blade-o » Ned 04. Sep 2011 17:28:42

zaujimava tema
Obrázok užívateľa
Blade-o

Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod Rado » Pon 05. Sep 2011 9:07:14

vladko píše:k riasam som absolutne spokojny s pomocou :D kupil som na skusku dve thajske prisavky a som prekvapeny su sice mensie a len 2 ale robia ako certi skoro do biela mi ohlodali miesta na kamenoch :) som milo prekvapeny vrelo odporucam sikovny pomocnik.
:hand

Prísavku mám aj ja má okolo 15 cm, albín a môžem odporučiť - je to makač a navyše dobre vypadá.
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 51 hostia