raz darmo, zena je zena
 raz darmo, zena je zena

.
. len sa bojim ci tetry skakave (copella arnoldi) od nich neprasknu, lebo sa tak vedia nimi natlacit ze cakam kedy prasknu
 len sa bojim ci tetry skakave (copella arnoldi) od nich neprasknu, lebo sa tak vedia nimi natlacit ze cakam kedy prasknu   . Diskusom chutia tiez a dokonca i moj vystraseny samec sa vie koli nim riadne ponatahovat so samicou
 . Diskusom chutia tiez a dokonca i moj vystraseny samec sa vie koli nim riadne ponatahovat so samicou   a apistaci su spokojny az az
 a apistaci su spokojny az az  . Skrmil som asi 1/3 a zvysok putovall do chladnicky nech sa kus schladia
. Skrmil som asi 1/3 a zvysok putovall do chladnicky nech sa kus schladia   .
 .

. Neskrmil som ich ale supol som ich do plastovej misky ku cyklopom ktoru mam na parapetnej doske a dufam ze sa snad trochu namnozia
. Neskrmil som ich ale supol som ich do plastovej misky ku cyklopom ktoru mam na parapetnej doske a dufam ze sa snad trochu namnozia   Potom maju smolu
 Potom maju smolu 

)
)
rybarik píše:
Foto je kus divne bo som im akurat vymenil vodu.
Rybam chutialen sa bojim ci tetry skakave (copella arnoldi) od nich neprasknu, lebo sa tak vedia nimi natlacit ze cakam kedy prasknu
. Diskusom chutia tiez a dokonca i moj vystraseny samec sa vie koli nim riadne ponatahovat so samicou
a apistaci su spokojny az az
. Skrmil som asi 1/3 a zvysok putovall do chladnicky nech sa kus schladia
.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť