Hikari cichlid staple - krmivo

Diskusia o kŕmení cichlíd

Hikari cichlid staple - krmivo

Poslaťod Rostratus » Sob 24. Mar 2012 22:32:36

Ahojte kŕmi niekto z vás krmivom Hikari cichlid staple? Ak áno ako ste s ním spokojný? Toto krmivo majú v ponuke aj vo väčších granulách, čo by sa mi celkom hodilo. A že vraj toto krmivo nekalí vodu... Ak s tým máte niekto skúsenosti dajte vedieť.

hikari_cichlid_staple.jpg
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Re: Hikari cichlid staple - krmivo

Poslaťod paloi » Sob 24. Mar 2012 23:38:45

Ja som niekde čítal, že je to ideálne krmivo pre astronotusy. Najprv som ho márne zháňal v kamenných obchodoch, aj na internete sa obchody nepredbiehali s ponukami, potom som ho však objavil v bratislavskom Hornbachu, úplne náhodne. Tak som kúpil na skúšku 57g balenie mini pellet. Možno keby boli ryby navyknuté od malička, chutilo by im. Ale veru, tie moje sa netrhali. Keď som to malé balenie skŕmil, zostal som pri osvedčených a lacnejších SAK Energy a Tropical Cichlid & Arowana.

Či krmivo nekalí vodu, to si veru už nepamätám, ale aj keby kalilo, nemusím riešiť, tak či tak čistím každý týždeň.
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 36 times

Poslaťod Rostratus » Ned 25. Mar 2012 8:47:43

Dík za info. Ak aj niekto iný má skúsenosti dajte vedieť. Ja mám od Hikari pelety Jumbo Carnistics... Nezdá sa mi, že by neako farbilo vodu čo pri SAKu vidím :S Na druhej strane tie Hikari sú drahšie to je pravda.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Jules » Ned 25. Mar 2012 16:19:02

Tiez som ho niekde kupil v kamennom obchode. Krmil som velkostou medium, ale nie dlhodobo, len tak 4 balenia. Zraly ich v pohode, ale moji astronoti vlastne vsetko zeru v pohode :D. Kalenie vody som si vobec nevsimol, lebo mam dobru filtraciu a skor vidim nejake mechanicke necistoty zo cvrckov ako nejaky zakal.
Obrázok užívateľa
Jules

Images: 22
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia