New Life Spectrum

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: New Life Spectrum

Poslaťod Rostratus » Ned 14. Okt 2012 9:00:02

veverka píše:Admin nemas pravdu ja som krmila tropicalom, serou, jbl a pred 2 mesiacmi mi priviezol brat z anglicka New Life Spectrum a musim uznat ze je to zatial najlepsie krmivo ake som mala, ryby su krajsie vyfarbene, rychclejsie rastu, su nakrmenejsie a omnoho v lepsej kondici takze mudim len odporucat ;)

Ahoj tvoj názor beriem, ale aj tak si myslím, že toto môžeš tvrdiť len v prípade, že urobíš "pokus" v dvoch akváriách, kde dáš rovnaké ryby, rovnako staré, urobíš im rovnaké podmienky, ALE budeš v jednom kŕmiť napríklad Serou a v druhom NLS. Po roku, dvoch môžeš tvrdiť a konštatovať rozdiely a či rastú rýchlejšie, či sú farebnejšie a pod.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Poslaťod paloi » Ned 14. Okt 2012 9:14:04

veverka píše:Admin nemas pravdu ja som krmila tropicalom, serou, jbl a pred 2 mesiacmi mi priviezol brat z anglicka New Life Spectrum a musim uznat ze je to zatial najlepsie krmivo ake som mala, ryby su krajsie vyfarbene, rychclejsie rastu, su nakrmenejsie a omnoho v lepsej kondici takze mudim len odporucat ;)

Tak toto je odvážne tvrdenie. Po 2 mesiacoch :oops:

Pre ryby je určite lepšie krmivá striedať, aby mali pestrú stravu. Vtedy budú v lepšej kondícii ako keď budú žrať stále to isté drahé/kvalitné krmivo.
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 36 times

Poslaťod stiff » Ned 14. Okt 2012 18:17:50

PIETRO píše:Jsou balení v kyblikách např: Spectrum Jumbo Fish Formula balení 2,24 Kg pelety 5mm. cena za také balení 1800,-Kč.
Spectrum Thera A Jumbo Fish - 6mm cena 2000,- pro Cichlidy které trpí na bičíkovce.
Krom krmení pre Diskuze mám i ty 2,24Kg.
ceny nejsou tak velké jelikož se to u nás prodává jen ve speciálkách a je to tam větší cenové napětí...

Ak dobre počítam, tak kilo vyjde na necelých 40eur (s poštovným a balným). To sa ti nezdá drahé? Vychádzam z vyššie uvedeného väčšieho (čiže lacnejšieho) balenia. O 300g baleniach sa ani nebavíme.. :)

Sú kvalitné krmivá bežne dostupné v SR a ČR, kde sa v pohodičke zmestíš do 10eur/kg aj to riadne preháňam :) Ak používaš 4-5kg mesačne (mimo mrazeného) tak si to prepočítaj.. :mrk
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod veverka » Pon 15. Okt 2012 7:29:07

Krmim tym krmivom mlade a najviac vydiet ten rozdiel tam, ked som krmila mesiac serou tak mlade vyrastli cca o 0,5 cm a ked som krmila mesiac NLS tak to nebolo 0,5 cm ale 1 až 1,5 cm a co sa tyka farby tak bol tiaž rozdiel a podstatne večši.
To su len moje skusenosti s touto znackou :D
veverka

Predchádzajúci

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia