ake mnozstvo

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: ake mnozstvo

Poslaťod trophik » Ned 06. Dec 2009 13:05:35

ja som si stale nevedel predstavit ake krmivo date do infuzie... ako tam date vlocky, granule ale az teraz mi doslo ze sa jedna o tekute krmivo? ak ano o ake o takom neviem. Ak som sa sekol tak budem za blbca :oops:
Obrázok užívateľa
trophik

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod Aldebaran » Ned 06. Dec 2009 15:31:32

v pohode, kazdy sa moze seknut :)

Myslim, ze kofola to pouziva na krmenie mladych rybiciek artemiou vyliahnutou, ktora je de facto zivym racikom plavajucim vo vode, tak preto to moze tiect cez infuznu supravu. Mozno by ti presli malicke granulky cez to tiez, ale potom to straca trosku zmysel, lebo sa to neda poriadne regulovat.
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod kofola » Ned 06. Dec 2009 18:16:11

Spravne ja cez to pustam artemiu. Mlade artemie padaju ku dnu, takze pomocou gravitacie dolu. Inak ja nedavam ani ten sacok, ale na konci tej hadicky je plastova rurka. Do vrchnaka od PET flase som prevrtal dierku na tuto rurku a pomocou silikonu utesnil. Teraz mozem na to priskrutkovat akukolvek plastovu flasu.
Inak dostanes to kupit v kazdych zdravotnickych pomockach. A myslim ze aj v nemocnici ti na poziadanie daju. Aj tak to potom vyhadzuju. Jedine co ti nedaju a co nedostanes ani kupit su injekcne ihly (kvoli narkomanom), ale tie aj tak v akvaristike nepotrebujes 8-)
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod stiff » Ned 06. Dec 2009 20:11:28

kofola píše:Spravne ja cez to pustam artemiu. Mlade artemie padaju ku dnu, takze pomocou gravitacie dolu. Inak ja nedavam ani ten sacok, ale na konci tej hadicky je plastova rurka. Do vrchnaka od PET flase som prevrtal dierku na tuto rurku a pomocou silikonu utesnil. Teraz mozem na to priskrutkovat akukolvek plastovu flasu.
Inak dostanes to kupit v kazdych zdravotnickych pomockach. A myslim ze aj v nemocnici ti na poziadanie daju. Aj tak to potom vyhadzuju. Jedine co ti nedaju a co nedostanes ani kupit su injekcne ihly (kvoli narkomanom), ale tie aj tak v akvaristike nepotrebujes 8-)

Mňa by zaujímalo, že či tú artémku ešte precedíš a preplachuješ pred tým, ako ju dáš do infuzky. Keď hej, je to slušná babračka, hlavne skoro ráno :D , keď nie - potom ti do akva ide aj slaná voda a bordel z vajíčok... A nemáš problém s tým, že silnejší jedinci sa pri takomto pomalom dávkovaní viac nažerú a tým pádom in hrozí prekŕmenie?
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod kofola » Pon 07. Dec 2009 8:03:09

Ano preplachval som a je to babracka,takye to uz nerobim, lebo sa mi nechce. Vela vajicok tam nejde lebo tie plavaju hore a vyliahnute artemky su dolu. Vacsinou to stihnem vypnut kym sa dolu dostanu aj vajicka.
Nepozoroval som, ze by sa nejake ryby prejedali, lebo prietok mam nastaveny naozaj pomaly. Pre mna je dolezite to, ze to funguje a poter mi neumiera.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Predchádzajúci

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 19 hostia