vlocky alebo granule?

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: vlocky alebo granule?

Poslaťod trophik » Pon 09. Nov 2009 8:16:38

to som nevedel ze to je v rovnakych baleniach ako cervici. ten zivy cyklop kde zhanas? vytvoril som novu temu lebo ma to dost zaujima
Obrázok užívateľa
trophik

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod kofola » Pon 09. Nov 2009 14:30:17

Zivy cyklop mozes nalovit v "zdravej" stojatej vode spolu s inym planktonom. Ja osobne si vsak nosim cyklopa od kamarata, ktory tiez chova ryby a cyklopa ma doma na dvore v starej vani. Na jar idem aj ja umiestnit na dvor nejaku vacsiu nadobu a pokusim sa si chovat ho sam. Obcas si ale idem nalovit aj do prirody, ale to skor pre potesenie a ako vychadzku.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod Karpatska » Pon 12. Apr 2010 0:08:30

Ja sa viac prikláňam kombinácii vločiek a mrazeného/tabletky tiež ale tie sú viac určené pre prísavníkov + lepiace tablety na sklo + tablety s obsahom spiruliny/ aj keď z času na čas dám aj granule ale predsa je väčšia možnosť rybky prekŕmiť.
Obrázok užívateľa
Karpatska

Images: 51
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod dkollar » Str 09. Jún 2010 8:07:54

cau,

v tomtu clanku je rozobrate krmenie mbun:

Kód: Vybrať všetko
http://www.cichlid-forum.com/articles/feeding_mbuna.php

ked to zhrniem v kocke tak mbunam lepsie granule, lebo po nich neostane v akvarku tolko bordelu ako po vlockach. zo zeleniny hrach, fazula, mrkva a salat (vlakniny pre podporu travenia a karoten pre pekne farby ryb). ked zeleninu zmrazis a rozmrazi, zmakne a netreba ju varit. zo zivej potravy odporuca vidlonozky.
Obrázok užívateľa
dkollar
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 3
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Poslaťod brano ba » Uto 29. Jún 2010 8:54:04

Zo zaciatku, pokym ryby podrastli som krmil vlockami, ale teraz som presiel na granulky - neostava z nich v akva ziaden bordel, ako pri vlockach. Pouzivam SERA GRANUGREEN, SERA VIPAGRAM a teraz najnovsie skusam SAK ENERGY. Ryby mi vlocky aj granulky v pohode zeru, nemaju s tym problemy, tie vacsie mi uz zeru aj Sera cichlids Sticks. Raz za tyzden spestrujem jedalnicek mrazenou potravou
Obrázok užívateľa
brano ba
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 11
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Predchádzajúci

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 20 hostia