3. vyprava - do zeme komarov

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: 3. vyprava - do zeme komarov

Poslaťod rybarik » Štv 15. Apr 2010 17:03:31

Neboj sa Jovan dam si pozor :mrk . Ono je to dost problem krmit ryby v spolocenskom akvariu :(. Preto krmim opatrne lebo niektore ryby maju velmi blizko k prasknutiu a zas k niektorym rybam sa tie larvy ani nedostanu :(. Ale ak mozes tak mi porad nejaku tu fintu ako nakrmit rovnako vsetky druhy ryb v spolocenskom akvariu :) (tetry skakave, neonky cierne, disky, Apistogrammi) :think SAE a jeden "otik" ma netrapia :skleb .
Obrázok užívateľa
rybarik

Images: 17
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod jovan » Štv 15. Apr 2010 17:10:50

rybarik píše:Neboj sa Jovan dam si pozor :mrk . Ono je to dost problem krmit ryby v spolocenskom akvariu :(. Preto krmim opatrne lebo niektore ryby maju velmi blizko k prasknutiu a zas k niektorym rybam sa tie larvy ani nedostanu :(. Ale ak mozes tak mi porad nejaku tu fintu ako nakrmit rovnako vsetky druhy ryb v spolocenskom akvariu :) (tetry skakave, neonky cierne, disky, Apistogrammi) :think SAE a jeden "otik" ma netrapia :skleb .

Podobným spôsobom ako nitenky v kŕmitku len s väčšími okami,aby sa larva vedela prestrčiť,ja mám na to malé sitko,ktoré položím medzi dve krycie sklá. :talk
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod rybarik » Štv 15. Apr 2010 17:22:46

Dik :) Ak najdem niekde sitko tak to skusim.
Obrázok užívateľa
rybarik

Images: 17
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Predchádzajúci

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 23 hostia