... kdyz mam co 14 dni hnedou vodu
 ... kdyz mam co 14 dni hnedou vodu  ...  ale me se to libi
 ...  ale me se to libi 

kofola píše:Ako to myslis hnedu vodu? Pokial je to amerika, tak to chapem. Ako casto menis vodu?

aby nebyly koreny hole ... a vodu menim jednou tydne ... okolo 20-30L vody
 aby nebyly koreny hole ... a vodu menim jednou tydne ... okolo 20-30L vody 

.... to nemam rad
 .... to nemam rad  

PIETRO píše:Ohledně zvýraznění barevnosti ryb (Akvarely) je důležité podávat rybám, potravu bohatou na vitamíny. Významnou složkou je betakarotén. Jak známo má vliv na pigmentaci a tím působí na barevnost ryb. Osobně jsem použil krmivo od firmy O.S.I. koupil jsem toto krmivo u Imra Flujera a mohu konstatovat, že jsem byl překvapen, jak vysoký podíl karotenů je obsažen v tomto krmivu a hlavně to chutná rybám.
Zde odkaz: http://www..akvariumonline.sk/index.php? ... ath=27_130
 ... ale vitaminy a karoten neni obsazen jen v spucialnich granuli ....
 ... ale vitaminy a karoten neni obsazen jen v spucialnich granuli .... )
)

Ja mám dobré skúsenosti aj s granulkami pre koi kapre.. Presné zloženie vám nepoviem, je v nich veľa zbytočného balastu a rastlinnej zložky, čo však niekedy môže prospieť aj dravým cichlidám - trochu ich to prečistí a hlavne sa potom pekne vyfarbujú...aspoň tie moje.. A zase, aj tá cena je vinikajúca - je to naozaj lacné
 Ja mám dobré skúsenosti aj s granulkami pre koi kapre.. Presné zloženie vám nepoviem, je v nich veľa zbytočného balastu a rastlinnej zložky, čo však niekedy môže prospieť aj dravým cichlidám - trochu ich to prečistí a hlavne sa potom pekne vyfarbujú...aspoň tie moje.. A zase, aj tá cena je vinikajúca - je to naozaj lacné 

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť