Krmivo po záruke...

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: Krmivo po záruke...

Poslaťod Aldebaran » Str 08. Sep 2010 17:10:22

tak ja neviem, ale podľa mňa sušeným veciam sa nemôže nič stať, pokiaľ nezvlhnú alebo nesplesnivejú. Pokiaľ je to v neporušenom obale, tak by som to kľudne rybám dal- veď sušené mäso jedia ľudia aj po roku, dvoch, tak prečo by mali byť sušené krevety závadné?

Ale určite som zvedavý aj na názor ostatných.
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Reklama

Poslaťod wunti » Str 08. Sep 2010 17:34:29

Krmene z toho jiz bylo - takze otevrene to bylo, ale je to klasicky sacek na ten zip a bylo to i ohnute.... :-)
Obrázok užívateľa
wunti

Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod Byk1984 » Str 08. Sep 2010 19:25:21

Ja som nasiel minule susene Dafnie.Pouzival som ich este pri svojich zaciatkoch akvaristiky,co je asi 4 roky.Otvorene boli asi 3 roky a len tak staly v pixli.Asi pred mesiacom som s nimi dokrmil Tropheusy a ryby su v pohode.Dalej prijimaju co im davam.
Ako tu uz spomenul aldebaran,susenemu sa nema co stat.jedine ze by zvlhli a chytilo to nejaku plesen.
Ja na tvojom mieste by som s tym krmil aspon raz za tyzden.
Ja som s dafniami krmil raz za den
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Aldebaran » Štv 09. Sep 2010 14:13:13

tak keď to bol zatvorený sáčok a ešte ohnutý, tak to je ako keby bol neporušený obal...budem sa znovu opakovať- ak nie sú plesnivé, tak si myslím, že to kľudne môžeš dať rybám. Neverím, že by im to mohlo nejak poškodiť.
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Kolakao155 » Pon 08. Nov 2010 19:12:16

Po roku taketo dobre zabalene granulky nemozu stratit na vyzivovej hodnote, proteinom, sacharidom sa nic stat nemoze. vitaminy mozu byt znehodnotene (o som trochu pochybujem po takej kratkej dobe), lebo nemaju taku stabilitu. na krmenie podla mna absolutne vhodne ak tam nie je plesen alebo cosi ine. ak by tam aj nedostatok vitaminov predsa bol, krmi sa predsa roznymi druhmi, takze smelo do krmenia. :yes
Obrázok užívateľa
Kolakao155

Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Krmivo po záruke...

Poslaťod polygraf » Str 30. Apr 2014 6:54:36

Na obale je vzdy Minimalna trvanlivost. To znamema ze vyobca ruci do tej doby zaruku. Ale ako aj jogurt s hladnicky bez problemov to zjem este tyzden. Takze nejaky cas po zaruke bude urcite dobre, ale za pol roka alebo rok bude este dobre, podla toho ako bolo skladovane.
Obrázok užívateľa
polygraf

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Predchádzajúci

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia