Chov zivorodiek za ucelom skrmenia ...

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: Chov zivorodiek za ucelom skrmenia ...

Poslaťod Matej » Uto 29. Jan 2013 9:16:34

Ale coby som chodil kazdy vikend na chatu, teraz praveze skoro vobec :)

Automaticke krmitko ma tiez napadlo, to by asi problem riesilo spolahlivo :)

Tak uz mi chyba iba nejaky ten stojan a mozem to napchat niekde do pivnice.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod stiff » Uto 29. Jan 2013 10:27:31

Matej, neviem akú máš v pivnici teplotu. Či sa ti to vôbec vyplatí sa s tým babrať... Kúpiť mrazené lacné filety a narezať na rezance, naložiť do sáčkov a roztlačiť na 1cm hrubé tabličky, nahádzať do mrazáku... mi príde jednoduchšie. Denne odlomíš, namočíš do vlažnej vody a o 5min kŕmiš. Nemeníš vodu, nečistíš filter, nekŕmiš, neprelovuješ, netriediš, neriešiš...užívaš si rodinu a voľný čas :)
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Matej » Uto 29. Jan 2013 23:15:53

stiff píše:Matej, neviem akú máš v pivnici teplotu. Či sa ti to vôbec vyplatí sa s tým babrať... Kúpiť mrazené lacné filety a narezať na rezance, naložiť do sáčkov a roztlačiť na 1cm hrubé tabličky, nahádzať do mrazáku... mi príde jednoduchšie. Denne odlomíš, namočíš do vlažnej vody a o 5min kŕmiš. Nemeníš vodu, nečistíš filter, nekŕmiš, neprelovuješ, netriediš, neriešiš...užívaš si rodinu a voľný čas :)

Aaaaaach jaj, zase raz mi to musel niekto vyhovorit :))

Islo mi len o to obcas im dat zivu potravu lebo mam taky pocit ze ako dravcom by im to len prospelo a kupovat to nebudem, co som pozeral nanejake inzeraty tak menej ako 30 centov za gupku som nenasiel, to by bolo mierne drahe ... este by sa dalo skusit nalovit nejaky poter plevelnych ryb alebo co ... no neviem ci sa na to ozaj nevyprdnem kompletne :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Predchádzajúci

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia