Zdravím,
jedného krásneho dňa som som vstal a rozhodol som sa, že si splním svoj detský sen a kúpim si akvárium, bolo to asi pred týždňom a pol. Kúpil som si dve menšie akvária a do nich Betty - bojovnice... žijú darí sa im výborne...
Včera ráno som vstal, že im skočím kúpiť nejakú dekoráciu do akvaristiky... kúpil som, a k tomu ešte aj 120l akvárium značky Juwel Rio, piesok nejaké dekorácie, zodpovedajúcu chémiu na elimináciu chlóru a starter pack nejakých baktérií, a samozrejme ryby... Cichlidy - 9ks a jedného prísavníka. Africké cichlidy.
Spomínaná chémia:
Tetra Safe Start
Tetra Aqua Safe
Problém je v tom, že ako som akvárium založil tak tá voda bola trošku kalná/resp mútna a povedal som si, že to filter zvládne ale ako sa mi zdá nezvláda to... vedeli by ste mi poradiť čo s tým? Pre info prikladám fotku. Možno to na tých fotkách nieje zrejme ale tá voda proste nieje priezračná ako niekde v akvaristike resp na videách na youtube.
Podložie je z bieleho kremičitého piesku z Akvaristiky. Tie pórovité kamene som zatiaľ odstránil, zohnal som ešte jeden externý filter Tetra EX 800 od včera vlastné idú obidva ale kvalita vody sa nezlepšila.
Vopred veľmi pekne ďakujem za odpovede.