Zdravicko, chcem sa pred svojim rozhodnutim uistiť a preto som sa rozhodol napísať Vám a zozbierať názory.
Mám záujem kúpiť akvárium- zvažujem to už vážne dlho no teraz som sa k tomu odhodlal (na 90%) a chcem vedieť čo si myslíte o niečom takomto:
+Príde mi to domov ako hotový kus nič neriešim
+kvalita-viem,že skrinka bude držať a nemusím ju robiť sám prípadne chodiť a hľadať kto mi ju spraví
- treba ešte dokúpiť filter,ohrievač mám doma.
-Chcem sa ale spýtať:Máte nejaké skúsenosti s kompletmi od Diversy? Čo sa týka kvality celkového kompletu.Ďalej by ma zaujímalo ako je riešený kryt ak niekto teda vie.A ešte či sú tam miesta resp. výrezy na kabeláž ako je filter a ohrievač.
A k druhej časti
Ak by som mal teda akvárium doma premýšľam nad filtrom. Chcel by som zvoliť Atman AT 202 čo je na 100x40x50 teda 200 l myslím dostatočne.Vedeli by ste mi povedať akú molitanovú kocku by som potreboval a ako je to s hlučnosťou filtra ? Chcel by som krycie sklo a na ňom kryt s osvetlením. Či to bude "bublať alebo "vrzgať" a podobné nepríjemné veci.
Osádka. Rozmýšľam teda som na 90% rozhodnutý, že tam budú Pseudotropheus saulosi resp. coral red- ešte stále čítam aký je tam vlastne rozdiel cca 15 kusov čo si o tom myslíte?
To by bolo asi tak všetko čo ma napadá, budem veľmi rád ak mi poradíte
Klimo.