ako som hladal tak som hladal a nic poriadne som nenasiel. Mozno vy ako skusenejsi viete o fotkach nadrzi ktore su typicky biotopove. chcem prerobit nadrz a preto si chcem zalezat na biotope. Chcem to co najvernejsie. Poradite neake fota na inspiraciu?
Myslím si, že najlepšie by bolo vyhľadať si na youtube videá priamo z jazera a brať inšpiráciu odtiaľ. Alebo sa vyber do Afriky, trochu tam pošnorchluj v jazere a máš to...
to mas pravdu pozeram som aj videa z jazier aj tu co dal link Selik, ale vtesna jazero do akvaria je velky problem preto som chcel vidiet hotove akvarka. najlepsie neake zahranicne. slovenske a ceske som pokukal
skus pozriet cichlid-forum.com Je to vystrel naslepo, ale clanky tam maju celkom dobre, mozno vo forach budu aj nadrze pofotene, ale osobne som to nepozeral, tak neviem zarucit
uf, tak ta nadrz je fest dobra Osobne si neviem predstavit, ako take nieco spravit a hlavne udrzat- predsa len, potrebuje to vela miesta a asi aj hodne svetla a techniky- ale ak by sa to niekomu podarilo, ma atrakciu za ktoru moze vyberat vstupne
Ej tak toto je trošku iné "kafe" Neviem si predstaviť také niečo v paneláku. Vyzerá to fakt super. K tým biotopovým akva, niekto to tu už povedal prezrieť si nejaké filmy originál z jazier. To by bola asi najlepšia inšpirácia.
Toto je aj môj sen, počítam že tie skaly sú len napodobeniny. Niečo podobné som videl v jednej českej ZOO ale tam to mali zo piraňami. Predné veľké sklá a zad bol veľmi podobný tomuto obrázku.