tak som dokoncil vyrobu krytu na filter a vypada takto,mohlo to byt aj lepsie ale na zaciatok som celkom spokojny,hlavne je ze som to urobil sam mam z neho celkom radost...
Je to dobre,len preco si to nespravil uplne cele???Aby nebolo vidiet aj filtracnu hlavicu???Stacilo len enchat otvor na vivod s hlavice a dole otvor na nasavnie a bolo by to este lepsie
dik za rady,nakoniec som to urobit tak ze najprv cierny silikon nalepenie kamenov a prva vstva piesku a potom zivica a druha vrstva piesku.a nakoniec stencenie polystyrenu a neutral.bavilo ma to.
bol som sice zalepeny a upatlany ale clovek ma vacsiu radost nez ked si to kupi...zvysilo mi lepidlo a silikon tak asi nieco dorobim...cez vykend mam volno..tak uvidime ci sa do niecoho dokopem..
mam problem s tym pozadim co som vyrobil nejako mi zamutilo vodu do biela neviem cim to je polial som ho roztokom na neutralizovanie ocot a voda...naneseny bol silikon a epoxid 1200..tvrdlo to cez 1 den ...teraz som to nechal radsel luhovat v rozkou octu...neviete co to mohlo sposobit?...
neviem ale skor nie akva bolo fakt v pohode ziadny zakal pokial som tam nepridal len ten kryt na filter, ziadny zakal nic ale ked som dal dorobene pozadie na filter az potom sa to zakalilo...dovtedy bol klud...