Aké ryby do akvárka?

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Aké ryby do akvárka?

Poslaťod Jirkaa » Pia 13. Nov 2009 15:58:38

sak ok :) ja ted uvazuju o koupi dalsiho akvarka :) :) .... nevim jake .. a nevim co do toho dat :) .. mozna Mini Tanganiku :) ...
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Reklama

Poslaťod Jirkaa » Pia 13. Nov 2009 20:07:57

jancibie píše:
stiff píše:Apropo: tvoje umbrifery sú aký súper pre dovii? teraz môžu mať tak 25cm a ten samec dovii má minimálne 35cm?? Ja som umbrifery nemal, tak nepoznám ich povahu a to, čo si načítaš na internete nemusí byť pravda... Napr. o managuensis si tvrdil, že je to agresívna ryba a ten môj samec ťehá ku 40cm a je to taký tlstý, lenivý kapor... Myslím, že o týchto cichlidách tu koluje niekoľko prifarbených legiend a treba porozmýšľať, že kto ich "povyrábal"

Ako mozes porovnavat ryby,medzi ktorymi je rozdiel vo veku minimalne rok? Neboj,aj umbrifery budu mat raz 35cm.A nebude to dlho trvat. A ak sa ti ten managujec nepaci,rad si ho kupim naspat ako aj ostatne ryby,co si si od mna kupil. :P

pokud vim cichlidy nerostou zrovna 2x rychle :) :) ....
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod stiff » Pia 13. Nov 2009 20:28:07

jancibie píše:
stiff píše:Apropo: tvoje umbrifery sú aký súper pre dovii? teraz môžu mať tak 25cm a ten samec dovii má minimálne 35cm?? Ja som umbrifery nemal, tak nepoznám ich povahu a to, čo si načítaš na internete nemusí byť pravda... Napr. o managuensis si tvrdil, že je to agresívna ryba a ten môj samec ťehá ku 40cm a je to taký tlstý, lenivý kapor... Myslím, že o týchto cichlidách tu koluje niekoľko prifarbených legiend a treba porozmýšľať, že kto ich "povyrábal"

Ako mozes porovnavat ryby,medzi ktorymi je rozdiel vo veku minimalne rok? Neboj,aj umbrifery budu mat raz 35cm.A nebude to dlho trvat. A ak sa ti ten managujec nepaci,rad si ho kupim naspat ako aj ostatne ryby,co si si od mna kupil. :P

Zjavne si nepochopil, čo som mal na mysli, ale nevadí... Ako ty môžeš písať články o umbrifere a v nich sebavedomo tvrdiť, že je to jediný súper pre dovii, keď si ich ešte nepostavil proti sebe :?: Ako, keď o tom nemáš žiadne praktické skúsenosti :?: Toto by som si napríklad ja nedovolil - takto vznikajú polopravdy a mýty, ktoré potom ľudia čítajú. Ja som si ťa ako chovateľa vážil... Veľa tvojich tvrdení viem v pohode vyvrátiť a doložiť vlastnými skúsenosťami... Tvrdosť vody pri odchove aj chove, ph, povaha, agresivita niektorých druhov atď, atď. Apropo - napísať článok za pomoci google prekladača nie je až taký problém, nemusíš byť ani chovateľ a dokonca nemusíš ani poznať potrebné stránky, stačí internet a google...Nezabudni túto tému vymazať a ja sa už teším na BAN
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Been thanked: 70 times

Poslaťod Jirkaa » Pia 13. Nov 2009 20:29:58

stiff píše:
jancibie píše:

Zjavne si nepochopil, čo som mal na mysli, ale nevadí... Ako ty môžeš písať články o umbrifere a v nich sebavedomo tvrdiť, že je to jediný súper pre dovii, keď si ich ešte nepostavil proti sebe :?: Ako, keď o tom nemáš žiadne praktické skúsenosti :?: Toto by som si napríklad ja nedovolil - takto vznikajú polopravdy a mýty, ktoré potom ľudia čítajú. Ja som si ťa ako chovateľa vážil... Veľa tvojich tvrdení viem v pohode vyvrátiť a doložiť vlastnými skúsenosťami... Tvrdosť vody pri odchove aj chove, ph, povaha, agresivita niektorých druhov atď, atď. Apropo - napísať článok za pomoci google prekladača nie je až taký problém, nemusíš byť ani chovateľ a dokonca nemusíš ani poznať potrebné stránky, stačí internet a google...Nezabudni túto tému vymazať a ja sa už teším na BAN

:D :D :D ..... lepe bych to nenapsal
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod Jirkaa » Pia 13. Nov 2009 20:33:14

pokud vim cichlidy nerostou zrovna 2x rychle :) :) ....[/quote]
A mozes prezradit,ake cichlidy si ty uz vlastne choval? O pindare vsetci vieme :D[/quote]

Ruzne druhy satanopreca ... nechoval sem jich moc ale v tech co sem choval v tom sem dobry .... hlavne ja nepotrebuju chovat X druhu ... me staci treba jeden vzacny druh .... :) :) ... a ktomu krasne plecos ... a je to na svete .... chystam se o Geophagusech napsat clanek ... ovsem z vlastnich zkusenosti ..... ne skrze google :P :D
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod Jirkaa » Pia 13. Nov 2009 20:43:02

me fascinuje jak pro jancibeho jsou proste jeho cichlidy nejlepsi a tim to hasne .. co si reknou ostatni co sem chodi ? ... lidi co cekaji ze tu vypadne nejaka kloudna vec ? ... ja se ptal jak je to s parama protoze je mam rozhadane a nekdo mi to smazal .. predpokladam ze ty .... za to bych te nakopal do rite ..p otreboval sem poradit ... a ne aby jsi mi to mazal .... ! .....
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod Jesky » Pia 13. Nov 2009 20:51:52

Chalpci ste ako kohúti na smetisku.... nie aby ste si povedal každý svoj názor ale vy sa ešte aj provokujete...NECHÁPEM ...chcete si dokázať kto má väčšieho ????? :shock:

kašlite na to a kecajme k veci !!! prosím :idea:
Jesky

Been thanked: 0 time

Poslaťod Jirkaa » Pia 13. Nov 2009 20:54:58

Jesky píše:Chalpci ste ako kohúti na smetisku.... nie aby ste si povedal každý svoj názor ale vy sa ešte aj provokujete...NECHÁPEM ...chcete si dokázať kto má väčšieho ????? :shock:

jak to mam udelat .. kdyz napisu new topic ... protoze se mi pohadal par ... atd ... a on mi to smaze ... tak kde sme ? :X
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod Jesky » Pia 13. Nov 2009 20:57:06

Jirkaa píše:
Jesky píše:Chalpci ste ako kohúti na smetisku.... nie aby ste si povedal každý svoj názor ale vy sa ešte aj provokujete...NECHÁPEM ...chcete si dokázať kto má väčšieho ????? :shock:

jak to mam udelat .. kdyz napisu new topic ... protoze se mi pohadal par ... atd ... a on mi to smaze ... tak kde sme ? :X

napíš to ešte raz a kašli na to...môžeme o tom teraz pokecať ;)
Jesky

Been thanked: 0 time

Poslaťod stiff » Pia 13. Nov 2009 20:58:30

ja som za... uvidíme, čo povie PÁN moderátor...
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Been thanked: 70 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 73 hostia