vladko píše:suboss píše:Ja som napriklad pri vyrobe pozadia vobec epoxy nepouzil. Podla mna zbytocne
a co si pouzil ?
suboss píše:Chystam sa spravit si nove pozadie. Kombinacia silikon a piesok sa mi ale uz nezda idealna, pretoze piesok po case zacne opadavat, pokial to nespravite na 100 percent dokladne. Pri tolkom mnozstve piesku sa stane, ze na niektorych miestach nepritlacite poriadne a ked ryby zacnu do pozadia rypat, tak piesok opadne. Daval som niekolko vrstiev a ani tak to nepomohlo. Pozadie sa mi teraz nepáči s tými bielymi miestami, tak som sa rozhodol pre vyrobu noveho. Rad by som ale teraz pouzil farbu, len neviem presne aku. To je moj najaktualnejsi problem
PIETRO píše:Bodis píše:Ahoj Pietro, mohl bys to trochu rozvést? Myslím tím jak je třeba namíchat ten duvilax s omítkou a barvou. Předpokládám, že se to míchá dohromady, všechny tři ingredience. Dále mě zajímá, jestli stačí jedna vrstva a jestli to lze nějakým způsobem na pozadí nastříkat, protože předpokládám, že štětcem to nanášet asi moc nepůjde.
Zdar Boďo.
Ano postupů je mnoho. Já postupoval takto. Modeláž pozadí, následná úprava základní barvou. Potom jsem smíchal omítku+ barvu+duvilax+vodu .Duvilax se ředí s vodou 1/9 jeden dílek duvilaxu 9 dílků vody. Lze to stříkat pistoli na podvozky automobilů. Nebo lze směs nanášet kulatým štětcem. Potom povrch můžeme různě tónovat barvou. Použil jsem pistol na modely tedy Airbrusch. Také lze použít houbičku, kterou jemně namáčíme do připravených barev. Jde pouze o kreativitu. Ve finále to celé natřu 2x duvilaxem, poměr ředění 1/8.Nátěr se opakuje po zaschnutí cca v rozmezí 12 hodin.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť