Vyroba pozadia

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: vyroba pozadia

Poslaťod Lubomire » Uto 01. Mar 2011 9:32:42

Áno vzadu je to duté. Teraz mám dva vnútorné filtre, ale ked to tam dám, tak plastový kryt vyhodím a na čerpacie hlavice nasuniem len molitan. Za týmto čudom je priestor cca 12 x 35 cm. Ešte porozmýšlam ako to ukotvím, aby mi to vztlak nevytlačil a nemal som z toho nakoniec loďku :lol:
Dík za komentár
Obrázok užívateľa
Lubomire

Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod peter10 » Str 02. Mar 2011 22:58:04

akvaristickym silikonom ked to nalepiš tak to bude isto drzat a praca je velmi pekna ak to robys prvy krat tak musim uznat ze si šikovny :yes
peter10

Has thanked: 3 times

Poslaťod tropheusik » Štv 03. Mar 2011 0:19:44

ake epoxidove lepidlo mam pouzit na pozadie?
tropheusik

Poslaťod pigino » Štv 03. Mar 2011 8:21:25

Epoxy 1200 je na to dobré.Pozri si to video na predošlej strane a tam je ukázané.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Lubomire » Štv 03. Mar 2011 8:54:16

Áno robím to prvýkrát a práve som sa pustil aj do pozadia. To bude ale jednoduchšie, nebude tak moc do priestoru. Chcel by som ho mať čierne a s tým mám trochu problém. Čierneho piesku moc nieto a čiernej potr.farby na zafarbenie epoxy som doposiaľ nesplašil. Tu je každá rada dobrá.

Inak chcel som sa vyhnúť lepeniu na sklo, tak to asi na spodu zaťažím kameňom a na vrchu vložím priečnu lištu z plastu cez celú šírku AQ keď to bude pridám foto.

Som zvedaví ako to bude vyzerať v AQ, lebo na svetle to mení farbu podľa toho akú neonku rozsvietim - robím to na povale pri umelom osvetlení.

Som rád, že sa ti to páči a či som šikovný sa musíš opýtať mojej ženušky :chuckle
Obrázok užívateľa
Lubomire

Poslaťod Lubomire » Štv 03. Mar 2011 9:05:11

Je síce pravda, že sme na ten môj výtvor zvedaví viacerí, ale aj tak tam malo byť "zvedavý" (chybička se vloudí).
Obrázok užívateľa
Lubomire

Poslaťod Lubomire » Pia 04. Mar 2011 12:04:37

Rád by som trošku pomohol nadšencom, ktorí si chcú vyrobiť svoje vlastné pozadie a majú problém ho zafarbiť na čierno, alebo na tmavo, keďže v obchodoch sú poväčšinou potr.farby len divokofarebné. Náhodou som zistil, že po Slovensku labzuje človek, ktorý rozváža potr.farby pre pekárne a cukrárne a má širokospektrálny výber farieb a hlavne aj čierne. Nievem, či ho tu môžem zavesiť, ale skúsim
Kód: Vybrať všetko
http://www.korunaplus.sk
. Keď nie, nech to admin vymaže.
Obrázok užívateľa
Lubomire

Poslaťod Rado » Pia 04. Mar 2011 12:38:17

Lubomire píše:Rád by som trošku pomohol nadšencom, ktorí si chcú vyrobiť svoje vlastné pozadie a majú problém ho zafarbiť na čierno, alebo na tmavo, keďže v obchodoch sú poväčšinou potr.farby len divokofarebné. Náhodou som zistil, že po Slovensku labzuje človek, ktorý rozváža potr.farby pre pekárne a cukrárne a má širokospektrálny výber farieb a hlavne aj čierne. Nievem, či ho tu môžem zavesiť, ale skúsim

Dobrá infoška! Dík :mrk
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Rostratus » Pia 04. Mar 2011 14:35:55

Lubomire píše:Rád by som trošku pomohol nadšencom, ktorí si chcú vyrobiť svoje vlastné pozadie a majú problém ho zafarbiť na čierno, alebo na tmavo, keďže v obchodoch sú poväčšinou potr.farby len divokofarebné. Náhodou som zistil, že po Slovensku labzuje človek, ktorý rozváža potr.farby pre pekárne a cukrárne a má širokospektrálny výber farieb a hlavne aj čierne. Nievem, či ho tu môžem zavesiť, ale skúsim

Toto je OK :mrk
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Rasto_2001 » Ned 06. Mar 2011 20:44:42

Lubomire píše:Áno robím to prvýkrát a práve som sa pustil aj do pozadia. To bude ale jednoduchšie, nebude tak moc do priestoru. Chcel by som ho mať čierne a s tým mám trochu problém. Čierneho piesku moc nieto a čiernej potr.farby na zafarbenie epoxy som doposiaľ nesplašil. Tu je každá rada dobrá.

Inak chcel som sa vyhnúť lepeniu na sklo, tak to asi na spodu zaťažím kameňom a na vrchu vložím priečnu lištu z plastu cez celú šírku AQ keď to bude pridám foto.

Som zvedaví ako to bude vyzerať v AQ, lebo na svetle to mení farbu podľa toho akú neonku rozsvietim - robím to na povale pri umelom osvetlení.

Som rád, že sa ti to páči a či som šikovný sa musíš opýtať mojej ženušky :chuckle

nazdar, ja mam 3D pozadie origoš robene na mieru od Politu, nepíšem to tu aby som sa pochváli ... pravé naopak tvoje sa mi páči oveľa viac ... pišem ti lebo pri mojom použili čierny silikon (aspoň myslím že je to silikon) no a na nom je vrstva piesku ( to už je klasika postup ... ) tak skús niekde pohľadať ten silikon to by mohlo vyriešiť tvoj problém.

Ak sa tu trocha pošprtáš a nájdeš príspvky od Jara (mám pocit že u ňeho som to videl) tak on požil v jednom AQ pravé čierny silikon, skús sa obratiť na neho možno ti poradí.
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia