Aké cichlidy do 250 litroveho akvarka?

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Aké cichlidy do 250 litroveho akvarka?

Poslaťod 1joko » Pia 19. Nov 2010 16:18:36

jusko píše:Konečne si to pochopil. :yes

Dam si poradit :nod a dam na skusenejsich
Obrázok užívateľa
1joko

Images: 24
Has thanked: 15 times
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod Matej » Sob 20. Nov 2010 0:20:34

1joko píše:
jusko píše:Konečne si to pochopil. :yes

Dam si poradit :nod a dam na skusenejsich

Este nejake rady ak budes robit to co mam ja. Julidochromisy sa tocia stale okolo kamenov, cize dopraj im priestor na schovavanie, cize vela kamenov. Tropheusy zase maju radi priestor na plavanie, cize natlac tie kamene co najviac dozadu k pozadiu. Leleupi budu hladat tiez miesto medzi kamenmi a casom zacnu dost kopat tak pozor ako si naskladas kamene. V poslednej dobe sledujem ze aj julidky aj lelelupi zaujimaju ulity, ak mas kde, najdi si nejake slimacie ulity a daj im to tam. Na dno daj kremicity piesok, udajne pomaha k vyfarbeniu leleupi a nakoniec, zozen si mrazenu artemiu, tropheusy sa za tym idu tiez zabit a julidky a leleupi budu mat zivocisnu zlozku v potrave. Jo a este, Nejaky maly druh slimakov sa ti hodi, moje ryby ich celkom radi lovia asi ako doplnok k potrave.

A to ze tropheusy su citlive na cistu vodu a male krmne davky uz asi vies :) Este jedna vec, tych tropheusov daj kludne 17, 2 ryby ti to nepokazia a dominantne samce sa lahsie zaradia. Ak teda nebudes kupovat dospele ryby tam by si si pocet samcov nejako rozumne ureguloval aj pri mensom pocte.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod 1joko » Ned 21. Nov 2010 21:52:57

Oki :mrk .A na co mi este treba davat pozor?
Obrázok užívateľa
1joko

Images: 24
Has thanked: 15 times
Been thanked: 0 time

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 20 hostia